Dota Underlords -tasoluettelo

Haluatko voittaa lisää pelejä Dota Underlordsissa? Tämä ajan tasalla oleva lista antaa sinulle yleiskatsauksen pelin parhaista sankareista.

Tekijä:Samuel Stewart 12. helmikuuta 20222 viikkoa sitten Dota Underlords -tasoluettelo

Valven ensimmäinen tutkimus autotaistelijoiden markkinoille tuo Dota Underlords edessä ja keskellä. Tässä kilpailevassa strategiapelissä pelaajien on ohjattava useita sankareita ja johdettava heidät voittoon.

Saatavilla olevat sankarit on koottu yli 60 hahmon listasta, joten sen oppiminen, mitkä sankarit ovat luonnostaan ​​hyviä tai huonoja, voi olla ylivoimaista.

Onneksi, olemme koonneet tasoluettelon, joka listaa kaikki Dota Underlords sankareita parhaasta pahimpaan.

Lue eteenpäin aloittaaksesi oppimisen kuinka voit parhaiten optimoida joukkueesi ja mitkä sankarit auttavat sinua varmistamaan voiton pelissä.

SisällysluetteloNäytä

S-taso

Dota Underlords Tier List Tier S

Nämä ovat parhaita sankareita käytettäväksi pelin nykyisessä metassa. Heillä on upeat yksilölliset sankarikyvyt ja heidän liittonsa ovat riittävän anteliaita, jotta voit luoda kunnollisia pakkoja, jotka keskittyvät heihin.

Sankari liittoutumat Kyky
DoomDemon Warrior Doom: Vahingoittaa vihollisia ja estää heitä loitsumasta tai käyttämästä esineitä 20 sekunnin ajan. Poistaa myös passiiviset buffit ja Alliancen passiivit käytöstä.
WarlockVerinen velho Varjosana: Loitsu, joka joko parantaa liittolaisia ​​tai vahingoittaa vihollisia. Vaikutus tikittää joka sekunti 3 sekunnin ajan.
Templar AssassinKäsittämätön salamurhaaja Taittuminen: Antaa Templar Assassinin välttää vahinkoa ja saada bonuksen vahingosta.
KuuEpävarma ritari Kuun miekat: Passiivinen kyky, jonka avulla hän voi pomppia vihollisten välillä kahden solun päässä. Glaive aiheuttaa 30 % vähemmän vahinkoa jokaisella pomppauksella.
Yksinäinen druidiVilli druidi Kutsu henkikarhu: Tuo karhuhenkikumppanin laudalle.
Valon pitäjäIhmisen Mage Valaista: Ladattu maaginen hyökkäys, joka lähettää energia-aallon, joka aiheuttaa vahinkoa sekunnissa.
HäiritsejäRohkea shamaani Staattinen myrsky: Häiriö aiheuttaa vahingollisen staattisen myrskyn.
Troll WarlordTroll Warrior Kiihkeys: Passiivinen kyky, joka lisää Troll Warlordin hyökkäysnopeutta aina, kun hän osuu kohteeseen.

A-taso

Dota Underlords Tier List Taso A

Nämä ovat erinomaisia ​​sankareita, joilla on erittäin hyödyllisiä kykyjä ja liittoutumia. Nämä sankarit voisivat yhdistää S-tason sankarit oikealla asetuksella.

Sankari liittoutumat Kyky
TidehunterScaled Hunter Ravage: Tidehunter iskee maahan, jolloin lonkerot nousevat, aiheuttavat vahinkoa ja tainnuttavat vihollisia. Kantama, vauriot ja tainnutuksen kesto kasvavat Tidehunterin tason myötä.
KirvesRohkea soturi Berserkerin kutsu: Axe pilkkaa vihollisia, jotka ovat yhden solun päässä, pakottaen heidät hyökkäämään häntä vastaan. Kun kyky on aktiivinen, Axe saa bonuspanssarin.
VerenhakijaIhmisen salamurhaaja Verenkierto: Tappaa kohteen vaurioita, jotka vastaavat 7 % kokonaisterveydestään, saa 5 % hyökkäysnopeuden ja 35 % terveydestä takaisin.
Treant ProtectorKäsittämätön druidi Iiliiton siemen: Istuttaa siemenen viholliseen, joka tuhoaa heidän terveytensä 1,5 sekunnin välein. Hidastaa heidän hyökkäys- ja liikenopeutta 50 %. Menetetty terveys voi parantaa liittolaisia ​​yhden solun päässä 5 sekunnin ajan.
MedusaScaled Hunter Stone Gaze: Jopa neljän solun päässä olevat viholliset, jotka katsovat häntä, liikkuvat ja hyökkäävät hitaammin ennen kuin lopulta muuttuvat kiveksi. Kivettyneet viholliset saavat 20 % enemmän vahinkoa.

Jaettu laukaus: Medusa ampuu kahdesta neljään ylimääräistä nuolta, jotka osuvat lisäkohteisiin yhden solun päässä alkuperäisestä kohteesta. Lisänuolet aiheuttavat 20 % vähemmän vahinkoa.
ElämänvarasSydämetön Brute Juhla: Passiivinen kyky, jonka avulla Lifestealer voi vahingoittaa vihollisia ja parantaa itsensä tietyllä prosenttiosuudella kohteen terveydestä.
MyrskyhenkiSpirit Mage Pallasalama: Storm Spiritistä tulee haihtuvaa sähköä, joka latautuu taistelukentän poikki ja vahingoittaa jokaista yksikköä, jonka läpi hän kulkee. Vauriot lisääntyvät, kun hän kulkee useamman solun läpi.
VarjopaholainenDemon Warlock Requiem of Souls: Vahingoittaa kaikkia lähellä olevia vihollisia.
MiranaKäsittämätön metsästäjä Pyhä nuoli: Ammuttaa pitkän kantaman nuolen, joka aiheuttaa vahinkoa ja tainnutuksen.
NecrophosSydämetön Warlock Kuoleman pulssi: Vahingoittaa ja parantaa vihollisen ja ystävällisiä yksiköitä, vastaavasti, kolmen solun sisällä.
NoitatohtoriTroll Warlock Halvattava tynnyri: Lamauttava kyky, joka pomppii vihollisten välillä aiheuttaen vahinkoa ja tainnutusta.

B-taso

Dota Underlords Tier List Taso B

Hyviä sankareita, jotka sopivat täydellisen metan välttämiseen ja yllättävät vastustajasi.

Sankari liittoutumat Kyky
VarjosamaaniPeikko Shamaani Hex: Muuntaa viholliset vaarattomiksi olentoiksi neljästä kahdeksaan sekunniksi Shadow Shamanin tasosta riippuen.
TerrorbladeDemon Demon Hunter Metamorfoosi: Terrorblade muuttuu demoniksi, muuttaa lähitaistelunsa etäisyydelle hyökkäykseksi, kiillottaa vahinkoa ja lisää hyökkäysnopeutta. Terrorblade myös vaihtaa terveysarvoja toisen liittolaisen kanssa, kun tämä kyky alkaa.
HiekkakuningasVilli salamurhaaja Burrow Strike: Hiekkakuningas kaivautuu maahan ja tunnelei eteenpäin vahingoittaen vihollisia ja tainnuttaen heidät 2 sekunniksi.

Kaustinen finaali: Hidastaa vihollisten hyökkäysnopeutta Sand Kingin iskuissa 35 % 3,5 sekunnissa. Jos kohde kuolee Caustic Finalen vaikutuksesta, se räjähtää ja vahingoittaa liittolaisiaan yhdessä solussa.
AbaddonSydämetön ritari Aphotic Shield: Suojaa ystävällisiä yksiköitä ja imee vaurioita 10 sekuntia ennen räjähtämistä ja vahingoittaa vihollisen yksiköitä kahdessa solussa. Poistaa negatiiviset vaikutukset ja tainnutuksen heiton aikana.
PudgeSydämetön soturi Lihakoukku: Kohdistaa Pudgesta kaukaisimman vihollisen ja tuo ne häntä kohti tehdessään vahinkoa. Pudge ja yhden solun päässä oleva liittolainen hyökkäävät kohdetta vastaan, kunnes se kuolee.
Nyx AssassinHyönteinen salamurhaaja Piikkikilpi: Nyx Assassin nostaa piikit ulos kilpinsä kumoamalla ja heijastaen 100 % aiheutetusta vahingosta (vain yhdelle kohteelle). Tainnuttaa myös hyökkäävät kohteet.

Vendetta: Teleporttuu hyökätäkseen vihollista vastaan ​​saadakseen 200 bonusvauriota. Nyx Assassinin seuraava hyökkäys tulee voimaan Tauko viholliselle 4 sekunnin ajan, mikä poistaa kaikki passiiviset tehosteet käytöstä.
SlarkSkaalattu salamurhaaja Essence Shift: Alentaa kohteen vahinkoa ja hyökkäysnopeutta samalla, kun se hioo Slarkin.

Pounce: Slark hyppää kohteeseen ja poistaa sen aseista 3 sekunniksi.
Crystal MaidenIhmisen Mage Arkaaninen aura: Tukikyky, joka antaa manaa ystävällisille yksiköille kahden sekunnin välein.
KyykäärmeDragon Assassin Viper Strike: Myrkkyhyökkäys, joka hidastaa vihollisen liikettä ja hyökkäysnopeutta ja aiheuttaa vahinkoa ajan myötä.

Syövyttävä iho: Saatavilla Dragon Alliancen kautta. Kyy erittelee tarttuvaa myrkkyä, joka aiheuttaa vahinkoa sekunnissa.
BristlebackJämäkkä Savage Quill Spray: Bristleback suihkuttaa kynät selästään ja vahingoittaa kaikkia vihollisia 2 solun päässä. Viholliset saavat alku- ja pinovaurion jokaisesta Quill Spray-pinosta, johon he ovat osuneet kierroksen aikana. Enintään 5 pinoa sallitaan.
TuulenvartijaKatso Hunter Voimalaukaus: Windranger lataa joustaan ​​jopa 1,5 sekuntia yhdestä tehokkaasta laukauksesta ja aiheuttaa vahinkoa tasosta riippuen. Jokaista vihollisen Powershot-iskua kohden vahinko pienenee 10%.
HäikäistäTroll Healer Poisoner Shadow Wave: Dazzle lähettää voimapultin, joka kaaree 3 solun päässä toisistaan ​​olevien liittolaisten välillä parantaen jokaisen liittolaisen ja vahingoittaen vihollisia yhden solun päässä. Dazzle paranee aina tällä taidolla.
ArvoitusAlkuperäinen shamaani Keskiyön pulssi: Hyökkäys, joka varastaa prosenttiosuuden vihollisen maksimiterveydestä kymmeneksi sekunniksi ja jakaa sen vahingoksi vihollisen yksiköille alueella.
LichSydämetön maagi Chain Frost: Vapauttaa pallon, joka pomppii vihollisten välissä ja tekee vahinkoa hyökkäyksen ja liikkeen nopeuden vähentämisen ohella.
MorfflingAlkuperäinen salamurhaaja Aaltomuoto: Morphling liukenee nesteeseen, syöksyy eteenpäin ja vahingoittaa kaikkea edessään olevaa. Morphling on haavoittumaton vaurioille tämän taidon aikana.
Maan henkiHengen soturi Geomagneettinen kahva: Kutsuu kiven jäännöksen pois kartalta ja vetää sen kohti nykyistä kohdetta. Saapuvan kiven iskemät viholliset hiljennetään 3 sekunniksi ja saavat vahinkoa.
HengenrikkojaVilli raaka Pimeyden lataus: Spirit Breaker ryntää kohti kaukaista vihollista, osuu siihen ja vihollisiin matkan varrella ja hämmästyttää heidät.

C-taso

Dota Underlords -tasoluettelon taso C

Keskimääräisiä sankareita, jotka vaativat merkittäviä investointeja ja mestaruutta ylemmille tasoille.

Sankari liittoutumat Kyky
Kaaoksen ritariDemoniritari Chaos Bolt: Tämä hyökkäys tekee kohteelle satunnaisen määrän vahinkoa ja satunnaisen tainnutuksen keston.
Tyhjä henkiTyhjä henki Erilaiset: Void Spirit astuu eetteriin, katoaa ja luo 3 portaalia. 1,3 sekunnin kuluttua hän poistuu yhdestä portaalista ja vaurioittaa vihollisia yhden solun sisällä vähentäen heidän panssariaan 5 sekunniksi.
BeastmasterRohkea metsästäjä Villit kirveet: Beastmaster heittää kirveensä suoraan ja osuu kaikkiin tiellään oleviin vihollisiin, viholliset saavat lisävaurioita, jos he osuvat molemmilta kirveiltä.
OmniknightIhmisritari Puhdistus: Parantaa välittömästi ystävällisen yksikön ja vahingoittaa kaikkia vihollisen yksiköitä yhden solun päässä
LycanHuman Savage Warrior Kutsu sudet: Lycan kutsuu kaksi susia taistelemaan rinnalleen ja muuttaa sitten itsensä, saamalla ihailuja terveyteen (30 % maksimista), liikenopeuteen ja kriittiseen osumamahdollisuuteen bonusvahingosta.
Ogre MagiVerinen maagi Veren himo: Kiihottaa liittolaisyksiköitä lisäämällä liikettä ja hyökkäysnopeutta, ja Ogre Magi voi myös heittää itseensä Blood Lustia korkeampien hyökkäysnopeuksien vuoksi.
kivun kuningatarDemoni Assassin Kivun huuto: Vahingoittaa jokaista vihollista 3 solun säteellä.
SlardarSkaalattu soturi Syövyttävä sameus: Kaikkien laudalla olevien vihollisten panssaria pienennetään 20 sekunniksi. Alennettu määrä riippuu Slaradarin tasosta.
PartaveitsiPrimal Mage Plasmakenttä: Razor vapauttaa plasmarenkaan, jonka teho kasvaa laajeneessaan. Se hidastaa ja vahingoittaa vihollisia jopa 3 solun päässä. Vahinko ja hidas lisääntyvät etäisyyden myötä Razorista. Jokaista vihollista voidaan lyödä enintään 2 kertaa.
Drow RangerSydämetön metsästäjä Tarkkuus Aura: Lisää hyökkäysnopeutta ja vahinkoa yhden solun päässä oleville liittolaisille, kasvaa sankaritason myötä.
Ember SpiritSpirit Assassin Swordsman Nyrkin teko: Ember-henki hyökkää ympäriinsä kiihtyvällä nopeudella, hyökkää kaikkien vihollisten kimppuun 2-3 solun sisällä tasostaan ​​riippuen ja palaa sitten alkuperäiseen paikkaansa. Hyökkäykset aiheuttavat bonusvaurioita, jotka myös skaalautuvat hänen tasoonsa.
JuggernautRohkea soturi Blade Fury: Kahden tai useamman vihollisen ympäröimänä Juggernaut pyörittää teriään viisi sekuntia ja vahingoittaa vihollisia yhden solun päässä samalla kun hän on haavoittumaton taikahyökkäyksille.
Luonnon ProfeettaKäsittämätön druidi Luonnon kutsu: Summon's treant laudan reunalta.
Legioonan komentajaIhmisen mestari Kaksintaistelu: Legion Commander tavoittaa heikoimman terveysvihollisen yhden solun päässä ja heidän on pakko hyökätä toisiaan jonkin aikaa. Kumpikaan sankari ei voi käyttää kykyjä eikä tulla parantumaan. Jos jompikumpi sankareista kuolee keston aikana, kaksintaistelun voittanut sankari saa pysyvän bonuksen vahingosta.
KaarenvartijaAlkuperäinen shamaani Tempest Double: Arc Warden luo itsestään kloonin, joka käyttää hänen esineitään ja loitsujaan, mutta erillisellä viilennyksellä.
PalkkionmetsästäjäScrappy Assassin Shuriken Toss: Shuriken-hyökkäys, joka aiheuttaa vihollisen minitainnutuksella. Vahinko kasvaa tason mukaan.
KuolemanprofeettaFallen Heartless Eksortismi: Kuoleman profeetta lähettää pahoja henkiä virran kuuden sekunnin ajan. He vaeltavat taistelukentällä 3 solun säteellä aiheuttaen vahinkoa kaikille vihollisille, joiden läpi he kulkevat, ja palaamalla parantamaan Death Profeetta 25 %:lla tehdyistä vahingoista.

D-taso

Dota Underlords Tier List Taso D

Nämä sankarit ovat pudonneet lähes kokonaan metasta.

Sankari liittoutumat Kyky
BatriderTrolli ritari Tahmea napalmi: Heittää tahmeaa öljyä ja pinnoittaa maahan kaksi kennoa iskun vaikutuksesta, mikä lisää vahinkoa sen hyökkäyksille (tasosta riippuen) ja hidastaa vihollisen liikettä 5 %, pinoutuu jopa kymmenen kertaa.
MyrkymiesSavage Warlock Ruttoosasto: Venomancer kutsuu ruttoosaston taistelemaan rinnalla.
Kasvoton tyhjiöVoid Assassin Chronocube: Luo rakkulan aika-avaruuteen ja hämmästyttää kaikki yksiköt, jotka ovat kiinni 2 solun päässä kuution keskustasta. Faceless Void liikkuu erittäin nopeasti kuution sisällä ja saavuttaa 75 hyökkäysnopeutta. Vain Faceless Void ei vaikuta. Kun kasvoton Void heitetään, se yrittää teleportoida kaikki ystävälliset salamurhaajat pois kuutiosta.
KutojaHyönteisten metsästäjä Shukuchi: Weaver siirtyy pois näkyvyydestä, muuttuu kohdistamattomaksi ja liikkuu nopeasti kohteen läpi jopa 3 solun päässä. Weaver tekee vahinkoa jokaiselle viholliselle, jonka se kulkee läpi.
TuskVilli soturi Mursun lyönti: A kriittinen isku, joka laukaisee vihollisen ilmaan ja aiheuttaa 40 % hitaamman vaikutuksen laskeutumisen jälkeen.
PikkuruinenAlkuperäinen soturi Nakata: Tiny poimii satunnaisen viereisen vihollisen ja laukaisee sen kaukaisimpaan vihollisen kohteeseen. Iskussa kohde vaurioittaa kaikkia vihollisia yhden solun päässä ja tainnuttaa heidät.
Varjo demoniSydämetön Demoni Demoninen puhdistus: Puhdistaa toistuvasti kohteena olevan vihollisen yksikön, poistaa positiiviset kiihotukset, asettaa tauon ja hidastaa kohdetta 5 sekunnin ajan. Yksikkö saa hitaasti takaisin liike-/hyökkäysnopeutensa keston loppuun asti, jolloin vahinko tapahtuu.
SnapfireJämäkkä lohikäärme Ol’ Scatteblast: Neljän perushyökkäyksen jälkeen Snapfire valmistelee haulikkonsa, räjäyttää vihollisen 2 solun sisällä 3 solua leveässä kartiossa ja hidastaa kärsineiden yksiköiden hyökkäystä.
IOAlkuperäiset druidit Lieka: Io kiinnittyy lähimpään liittoutuneeseen sankariin ja vetää itsensä sitä kohti. Io ja sidottu sankari saavat hyökkäysnopeutta ja vähentävät vahinkoja. Kiinnitys katkeaa, jos Io on yli 4 solun päässä.

Uudelleensijoittaa: Io teleporttuu pois 4 sekunniksi elvyttääkseen kuolleen sankarin. Molemmat yksiköt palaavat täysin terveinä ja ne puhdistetaan negatiivisista vaikutuksista.
SvenKonnaritari Miekkasoturi Jumalan voima: Sven raivostuttaa ja saa vahinkoa 60 sekunnin ajan.

Cleave: Passiivinen kyky, jonka avulla Svenin hyökkäykset voivat iskeä myös lähellä oleviin vihollisiin prosenttiosuuden vahingosta.
lohikäärmeritariIhmisen lohikäärme ritari Vanhin Dragon Lomake: Avaa Dragon Alliance. Dragon Knight voi olla yksi kolmesta lohikäärmeestä, ja se saa uusia kykyjä sekä 30 %:n vauhtia liikenopeuteen.

Hengitä tulta: Vapauttaa tulen henkäyksen Dragon Knightin edessä, joka polttaa vihollisia ja vähentää heidän hyökkäysten aiheuttamaa vahinkoa 6 sekunniksi.
BroodmotherHyönteinen Warlock Spawn Spiderlings: Broodmother ruiskuttaa poikansa vihollisyksikköön ja tekee vahinkoa. Jos kohde tapetaan, hämähäkit kuoriutuvat. Hämähäkit ovat kohdistamattomia yksiköitä, jotka aiheuttavat vähän vahinkoa ja joilla on 1 terveys.
Anti-MageHankala Demon Hunter Mana Break: Anti-Mage polttaa pisteitä vastustajan manasta jokaisessa hyökkäyksessä sen tasosta riippuen. Se jakaa 50 % poltetusta manasta vahingoksi kohteelle.
MagnusVilli shamaani Valtuuta: Magnus raivoaa ystävällisen yksikön ja antaa sille lisävahinkoa ja Cleaveä 20 sekunnin ajan.
KunkkaIhmissoturi Miekkasoturi Kummituslaiva: Kunkka kutsuu aavemaisen laivan, joka purjehtii taistelun läpi ennen kuin hajoaa, tekee vahinkoa ja tainnuttaa kaikki viholliset jopa 3 solun päähän hylystä.

F-taso

Dota Underlords Tier List Taso F

Nämä ovat pelin pahimmat sankarit tällä hetkellä. Käytä niitä, jos haluat merkittävän haasteen.

Sankari liittoutumat Kyky
TeknikotScrappy Inventor Etäkaivokset: Gang valmistaa räjähteitä, jotka räjähtävät kolmen sekunnin kuluttua ja aiheuttavat vahinkoa kaikille kolmen solun säteellä.
Kostonhimoinen henkiFallen Heartless Terrorin aalto: Vengeful Spirit päästää irti pahan huudon suoralla tiellä vahingoittaen vihollisyksiköitä matkan varrella ja vähentäen niiden panssaria 6 sekunniksi.
AlkemistiScrappy Warlock Happosuihke: Tämä kaukaa tapahtuva happohyökkäys vaikuttaa vihollisiin kolmen solun sisällä ja vähentää vihollisen panssaria, joka astuu siihen sen jälkeen ja tekee vahinkoa ajan mittaan.
KiekkoHankala lohikäärme mage Illusorinen pallo: Taikapallo, joka kelluu suoraa polkua pitkin ja vahingoittaa vihollisia kulkiessaan.

Vaihesiirto: Dragon Alliancen lukituksen avaa. Juuri ennen vahinkoa Puck siirtyy hetkeksi toiseen ulottuvuuteen, jossa se on immuuni vahingoilta 0,5 sekunnin ajan.
RubikkiMage Magus Häivytyspultti: Rubick luo voimakkaan arkaanisen energiavirran, joka iskee kohteeseen ja hyppää 4 lisäkertaa aiheuttaen vahinkoa ja vähentäen hyökkäysvahinkoaan 20 % 5 sekunnin ajaksi.
PangolierVilli miekkasoturi Shield Crash: Pangolier hyppää ilmaan ja iskeytyy takaisin maahan aiheuttaen vahinkoa vihollisille kahdessa solussa ja saamalla 8 % vahingon vähennyksen vihollista kohden 10 sekunniksi. Hypyn jälkeen kaikki viholliset hyökkäysalueella keskittyvät Pangolieriin.
Wraith KingKaatunut miekkasoturi Wraithfire Blast: Wraith King räjäyttää vihollisen 3 solun sisällä spektraalisella tulella, tainnuttaa heidät 2 sekuntia ja tekee vahinkoa sekunnissa 5 sekuntia.
MeepoRogue Summoner Pöh: Meepo teleporttuu satunnaiselle viholliselle ja tekee vahinkoa kaikille viereisille vihollisyksiköille.

Olemme jakautuneet: Aina kun Meepo heittää kyvyn, hän luo itsestään kopion samalla terveydellä kuin hänellä tällä hetkellä on. Jos Meepo tai mikä tahansa klooni kuolee, kaikki Meepot kuolevat .
PeikkoTyhjä Demoni Spektri tikari: Spectre heittää tikarin vihollissankariin, tekee vahinkoa ja piirtää varjopolun, joka hidastaa vihollisyksiköiden liikenopeutta 50:llä ja hyökkäysnopeutta 50:llä 4 sekunnin ajaksi. Spectre juoksee hyökkäämään tätä yksikköä vastaan ​​ja saavuttaa 200 hyökkäysnopeuden ja 100 % bonusliikenopeuden ja vaiheittaisen liikkeen 4 sekunnin ajaksi.
LinaIhmisen Mage Laguna Blade: Lina heittää salaman, joka vahingoittaa yhtä yksikköä.

Saatat myös pitää näistä