Diluc Build Guide for Genshin Impact

Diluc on vahva DPS-hahmo Genshin Impactissa. Opi hallitsemaan DPS:n ensimmäinen kuningas tämän Genshin Impactin äärimmäisen Dilucin rakennusoppaan avulla.

Tekijä:Samuel Stewart 15. helmikuuta 20221 viikko sitten Diluc Build Guide for Genshin Impact

Diluc on 5* Pyro Claymore DPS, joka tunnetaan parhaiten siitä DMG:n kiistaton kuningas kun peli käynnistyi. Vaikka hänet on syrjäytetty valtaistuimelta kauan sitten, Diluc on edelleen vahva yksikkö, joka pystyy kilpailemaan monien DPS:n huippuhahmojen kanssa, jos se on oikein rakennettu.

Ja koska hän on yksi viidestä Standard 5* -hahmosta, joihin voit hävitä 50/50 , on suuri mahdollisuus, että saat Dilucin, kun yrität saada rajoitetun 5* hahmon.

Jos meidän piti arvata, olet todennäköisesti täällä – olet menettänyt 50/50 Dilucille ja nyt mietit, onko äskettäin hankittu 5* DPS hyvä ja sijoittamisen arvoinen.

Kuten mainittiin, Diluc voi silti tanssia heidän parhaiden kanssa, mutta tätä varten hänet on rakennettava optimaalisesti – varustettava oikeilla aseilla ja esineillä, yhdessä synergisimpien joukkuetovereiden kanssa.

Tässä Diluc-rakennusoppaassa näytämme sinulle, kuinka voit tehdä kaiken tämän ja paljon muuta, alkaen siitä, kuinka sinun tulee priorisoida hänen kykyjään.

SisällysluetteloNäytä

Dilucin lahjakkuusprioriteetti

Genshin Impact Diluc Talent Priority
LahjakkuusKuvausPrioriteetti
Normaali hyökkäys
(Karkaistu miekka)
Normaali hyökkäys
Suorita jopa 4 peräkkäistä lyöntiä.

Ladattu hyökkäys
Tyhjentää kestävyyttä ajan mittaan tehdäkseen jatkuvia viiltoja. Suorita jakson lopussa tehokkaampi kauttaviiva.

Sykähdyttävä hyökkäys
Sukeltaa ilmasta iskeäkseen maahan, vahingoittaen vastustajia polulla ja aiheuttaen AoE DMG:tä törmäyksen jälkeen.
Dilucin Normal Attacksissa on kova skaalautuminen, varsinkin hänen viimeinen osumansa.
Dilucin johdonmukaisin DMG-lähde on tämä hänen ensisijainen lahjakkuus .
Alkuainetaito
(Searing Onslaught)
Suorittaa eteenpäin vinoviivan, joka käsittelee Pyro DMG:tä.

Tätä taitoa voidaan käyttää 3 kertaa peräkkäin. Syöttää CD-levyn, jos sitä ei lähetetä uudelleen lyhyen ajan kuluessa.
Yksinkertaista, mutta tehokasta. Sinun ei tarvitse suorittaa kaikkia kolmea tämän taidon esiintymää nopeasti peräkkäin. Heiluttelutilaa on tarpeeksi ennen kuin taito jäähtyy, jotta voit suorittaa koko 4 osuman Normal Attack -yhdistelmän tämän taidon käyttökertojen välillä.
Huolimatta siitä, että tämä on Dilucin vähiten tärkeä lahjakkuus , sinun tulee silti nostaa tasoa niin paljon kuin voit.
Elementaalipurkaus
(Aamunkoitto)
Vapauttaa voimakkaita liekkejä tuhotakseen lähellä olevat vastustajat, jakaa Pyro DMG:n.
Liekit sulautuvat sitten aseeseen kutsuen Phoenixin, joka lentää eteenpäin ja jakaa massiivisen Pyro DMG:n kaikille tiellään oleville vastustajille. Phoenix räjähtää saapuessaan määränpäähänsä aiheuttaen suuren määrän AoE Pyro DMG:tä.
Hänen teränsä alas valuvat polttavat liekit saavat siihen infusoitua Pyrolla.
Tämä 12 sekunnin jäähdytyskyky ei ainoastaan ​​tuo vaikuttavia määriä DMG:tä etukäteen, vaan se jättää Diluciin myös pitkän Pyro-infuusion, mikä tarkoittaa kaikkia hänen Normaalit ja Charged Attacks do Pyro DMG:tä.
DMG:n alkuperäisen esiintymän höyrystäminen voi johtaa vaikuttaviin DMG-lukuihin. Käytä sitä niin usein kuin voit. Kaiken kaikkiaan tämä on Dilucin toiseksi tärkeä lahjakkuus .

Dilucin passiiviset kyvyt

Genshin Impact Diluc Passive Talents
Lahjakkuuden nimiKuvausArviointi
Aamunkoiton ritarin perinneHyvittää 15 % malmeista, jotka on käytetty Claymore-tyyppisten aseiden takomiseen.Sanoisimme, että tämä passiivinen kyky on roskaa, ja se tavallaan onkin, mutta sen arvoista on hyötyä aloittelevien pelaajien auttamiseksi valmistamaan yksi Dilucin parhaista 4*-aseista helpommin.
SäälimätönDilucin Charged Attack Stamina Cost laskee 50 % ja sen kesto kasvaa 3 sekuntia.Nyt tämä on todella roskaa kaikissa käyttötapauksissa. Ellet pidä animaatioiden katsomisesta, ei ole mitään syytä käyttää Dilucin Charged Attackia.
Phoenixin siunausDawnin tarjoama Pyro-infuusio kestää 4 sekuntia pidempään. Lisäksi Diluc saa 20 % Pyro DMG -bonuksen tämän vaikutuksen aikana.Tämä ei ainoastaan ​​mahdollista, että Diluc voi saada 100 %:n käyttöaikaa Pyro-infuusiolla, vaan hän saa myös ehdottoman 20 % Pyro DMG -bonuksen.
Mitä tulee passiivisiin kykyihin, tämä on tarpeeksi hyvä kompensoimaan kahden viimeisen huonon tilan.

Vaikka Diluc on laskenut DMG-tuotannon osalta, hän on edelleen yksi pelin mukavimmista DPS-hahmoista.

Hänen Burstinsa alkuperäistä hittiä lukuun ottamatta hänen DMG:nsä on levitetty tasaisesti, joten sinun ei koskaan tarvitse tuntea olosi pahaksi, kun menetät kalliin Burstin, jonka taakse suurin osa DMG:stäsi on lukittu – esimerkkitapaus Eula ja Ayaka . Hänen Burstilla on lyhyt jäähdytysaika ja edullinen 40 energian hinta, mikä tekee Pyro-infuusion nostamisesta helppoa, mikä ei pidä paikkaansa Xiao ja hänen Anemo-infuusionsa. Ja lopuksi, sinun ei tarvitse suorittaa animaation puolivälissä hyppyjä tai Dash-peruuttaa lisätäksesi hänen tehokkuuttaan, toisin kuin Klee tai Hu Tao.

Mielestämme tämä on Dilucin suurin vahvuus ja se, joka pitää hänet kilpailukykyisenä – hän tekee työnsä vaivattomasti. Ja koska ei ole odottamatonta, että edes F2P-pelaajat avaavat muutaman standardin 5*-hahmon, voit saada Dilucisi toimimaan entistä paremmin. Katsotaanpa, kuinka paljon arvoa hänen tähdistönsä lisää.

Dilucin tähtikuviot

Genshin Impact Diluc Constellations
Tähdistön nimiKuvausArviointi
VakaumusDiluc jakaa 15 % enemmän DMG:tä vastustajille, joiden HP on yli 50 %.Vaikka tämä on ehdollinen DMG-harrastaja, ehtoa ei ole vaikea täyttää. Se on kuitenkin marginaalinen DMG-päivitys yleisessä järjestelmässä, joten Dilucin C1 on edelleen kipeä kohta monille pelaajille.
Paahtava EmberKun Diluc ottaa DMG:n, hänen ATK kasvaa 10% ja hänen ATK SPD kasvaa 5%. Kestää 10s.
Tämä tehoste voi pinota jopa 3 kertaa ja se voi esiintyä vain kerran 1,5 sekunnissa.
Tässä on hieno asia tässä tähdistössä – saat silti edut, vaikka Diluc on suojattu ja kilpi estää kaiken DMG:n. Toisin sanoen tämä on helppo 30 % ATK-buff, johon on lisätty käynnistykseen ATK-nopeutta – hämmästyttävä yhdistelmä, etenkin Standard 5* -luettelon joukossa.
Tuli ja teräsNostaa paahtavan hyökkäyksen tasoa 3:lla.
Korkein päivitystaso on 15.
Tämä on okei. Se ei ole suuri DMG-fani, mutta se lisää. On mukavaa, että tämä on C3 eikä C5, koska se liittyy suoraan seuraavaan tähtikuvioon.
Virtaava liekkiSearing Onslaugtin heittäminen rytmiin lisää suuresti aiheutettua vahinkoa. 2 sekuntia Searing Onslaughtin heittämisen jälkeen, seuraavan Searing Onslaughtin esittäminen yhdistelmässä tarjoaa 40 % DMG:tä lisää.
Tämä vaikutus kestää 2 sekuntia.
Jos pystyt vaporisoimaan kaikki Searing Onslaught -hitit, tämä tähdistö voi tuoda sinulle huomattavan DMG-fanit. Se ei ole yhtä hyvä kuin C2, mutta se on silti hyvä.
Kutsuvat tähdetNostaa Dawnin tasoa 3:lla.
Korkein päivitystaso on 15.
Tämä tähdistö parantaa huomattavasti Dilucin Damage-per-Screenshot -ominaisuuksia kiillottamalla hänen Burstinsa alkuperäisen DMG-esiintymän. Se on kaiken kaikkiaan kunnollinen tähdistö.
Flaming Sword, Nemesis of the DarkSearing Onslaught-valinnan jälkeen seuraavien 2 normaalin hyökkäyksen seuraavien 6 sekunnin aikana niiden DMG- ja ATK SPD:tä korotetaan 30%.
Lisäksi Searing Onslaught ei keskeytä Normal Attack -yhdistelmää.
30 % ylimääräisen DMG:n saaminen on valtavaa, vaikka sen rajoittaminen vain kahteen hyökkäykseen ei ole ihanteellista. Ainakin tähdistö antaa sinulle mahdollisuuden saada tämä buff 4:llethNormaali Attack-isku. Kaiken kaikkiaan tämä on vahva tähdistö, mutta uskomme silti hänen C2:n olevan hieman parempi.

Dilucilla on uskomattomia tähdistöjä, erityisesti Standard 5* -hahmolle, koska heillä on pelin kaikista hahmoista huonoimpia tähdistöjä. Jokainen konstellaatio on DMG-päivitys, ja vaikka jotkut ovat parempia kuin toiset, ne kaikki tekevät Dilucista vahvemman DPS-yksikön.

Toisin sanoen, jos käytät jo Dilucia, sinun pitäisi ainakin löytää lohtua tiedosta, että hänen tähdistönsä ovat melko kunnollisia, kun menetät 50/50 hänelle.

Parhaat aseet Diluciin

Genshin-iskuase
Ase harvinaisuusSelitys
Suden hautakivi
5*
Wolf’s Gravestone on Dilucin BiS-ase, joka tarjoaa kunnollisen perus-ATK:n, jumalattoman määrän ATK:ta ja mahdollisuuden kiillottaa sekä itseään että muuta joukkuetta vieläkin enemmän ATK:ta. Jopa r1:llä tämä ase voi antaa Dilucille yhteensä lähes 110% ATK:n, kun hän käsittelee passiivista.
The Unforged
5*
Vaikka Unforged ei olekaan ihanteellinen, sillä se pakottaa sinut kilpailemaan, se on silti Dilucin 2.ndparas 5* ase. Jos pystyt käyttämään passiivia optimaalisesti, tämä ase päihittää Wolf's Gravestonen skenaarioissa, joissa sen passiivista ei voida helposti käsitellä, kuten yksittäisiä Boss-vihollisia vastaan.
Käärmeen selkäranka
4*
Battle Passin eksklusiivinen Serpent Spine on 5* naamioitu ase. Jos pystyt säilyttämään maksimipinon passiivisessa, se tekee enemmän DMG:tä kuin jotkut 5* aseet, varsinkin parannuksilla. Se sisältää myös runsaasti CRIT Ratea alatilastokseen, joka on arvokkaampi kuin yllä lueteltujen 5* aseiden ATK% substat.
Arkaainen prototyyppi
4*
Muokattava Prototype Archaic on Dilucin paras F2P-vaihtoehto, joka antaa hänelle suhteellisen korkean perus-ATK:n, ylimääräisen ATK-skaalauksen ja passiivisen, joka ei ole tehokkain, mutta tuntuu uskomattoman tyydyttävältä prosessorille.

Ne, jotka ovat onnistuneet nappaamaan patch 2.1 -tapahtuman yksinomaisen Luxurious Sea-Lordin, voivat käyttää sitä Prototype Archaic -sovelluksen sijaan, jos meemin estetiikka ei ole ongelma. Se myy hieman enemmän DMG:tä.
Lithic Blade
4*
Lithic Blade voi olla paras maksuton 4*-vaihtoehto Dilucille. Xingqiu, hänen synergisin kumppaninsa, on Liyuen hahmo, joten vähintään kahden stäkin saaminen passiiviseen ei pitäisi olla liian vaikeaa.
Rainslasher
4*
Et uskoisi, että Rainslasher on loistava ase Dilucille, mutta se on ironisesti hämmästyttävä korkeammalla investointitasolla. Paras tapa maksimoida Dilucin DMG on höyrystää mahdollisimman monta hänen hittiään. Vaporize Dilucilla laukaistaakseen Hydron on vaikutettava vastustajaan. Rainslasher lisää Dilucin Vapesin DMG:tä sekä passiivisella että Elemental Mastery -alitilastollaan.

Parhaat esineet Dilucille – 4-Crimson Witch of Flames

Parhaat artefaktit jokaiselle Genshin Impact -hahmolle

The 4-osainen Crimson Witch of Flames aseta bonus oli kirjaimellisesti tehty Dilucille, sillä hänen kolmen Elemental Skill -castingin ansiosta hän on ainoa hahmo, joka voi vaivattomasti maksimoida sen pinot. Tämä ei ainoastaan ​​lisää hänen Pyro DMG:tä, vaan myös hänen Vaporize- ja Melt DMG:ään.

Mitä tulee tärkeimpiin tilastoihin, Diluc haluaa ATK % päällä Sands , Pyro DMG päällä Pikari , ja CRIT DMG/CRIT Rate päällä Logot . Hän saa runsaasti CRIT Ratea noustamalla tasoa, joten on todennäköisempää, että hän tarvitsee ylimääräistä CRIT DMG:tä Logosilta, mutta joka tapauksessa sinun tulee pyrkiä 1:2-suhteeseen CRIT Rate- ja CRIT DMG -suunnissa.

Jos Dilucissasi on jo kaikki tarvitsemansa ATK, joko Wolf's Gravestonen kaltaisen aseen tai Bennettin kaltaisen joukkuetoverinsa ansiosta, voit sen sijaan antaa hänelle Elemental Mastery Sands lisätäkseen höyryjä ja sulamia entisestään. Mutta ellet ole tiukasti pelin lopussa, sinun pitäisi vain pysyä ATK% Sandsissa.

Mitä tulee osatilastoihin, sinun pitäisi tavoitella CRIT DMG/CRIT Rate , ATK % , Elemental Mastery , ja Energian lataus .

Emme suosittele muiden artefaktien käyttämistä Dilucissa merkittävästi pienentää DMG-tehoaan. A 2-osainen Crimson Witch plus 2-osainen Gladiator’s Finale/Shimenawa’s Reminiscence on hyvä vaihtoehto, kun viljelet 4-osaista Crimson Witch -settiä.

Alkuainesynergioita

Genshin Impact Diluc Elemental Synergies

Elementit, joiden kanssa Diluc synergisoi eniten, ovat:

  Hydro: Tämän ansiosta Diluc voi laukaista Vaporizen, joka on pelin toiseksi eniten iskevä Elemental Reaction.Cryo: Tämän ansiosta Diluc voi laukaista Meltin, joka on pelin kovimmin osuva elementtireaktio.Anemo: Anemo-tuet voivat käyttää 4-osaisen Viridescent Venerer -sarjan bonusta vähentämään vihollisten Pyro Resistance -voimaa massiivisella 40 %, mikä lisää Dilucin DMG:tä.

Kaksi elementtiä, joista Diluc ei välitä, ovat:

  Geo: Crystallize-suojat eivät sinänsä ole huonoja – ne eivät vain ole sen arvoisia.Electro: Mikään lähitaisteluhahmo ei halua laukaista ylikuormitusreaktioita, eikä Diluc ole poikkeus.

Paras tiimikokoonpano Diluciin (sekä F2P että Whale)

Genshin Impact Diluc -joukkueen kokoonpano

Muissa Genshin Impact -hahmooppaissa haluamme esitellä ainakin kahta hämmästyttävää tiimikokoonpanoa käsittelemämme hahmoja varten – yleensä yksi F2P-pelaajille, joka on rajoitettu neljään* hahmoon ja toinen valasille, joista valitsemme koko hahmoluettelon. . Tarjoamme myös joitain vaihtoehtoisia ehdotuksia, erityisesti F2P-tiimille.

Mutta Diluc on poikkeus. Vaikka häntä voidaan ajaa kahdessa joukkueessa – Vaporize Diluc ja Melt Diluc – ne ovat uskomattoman samanlaisia. Siksi luettelemme hahmot, joita tarvitaan näiden ryhmien F2P-versioiden tekemiseen, ja kerromme sitten, mitkä 5* hahmot on lisättävä joukkueiden tehokkaampiin versioihin.

F2P Vaporize Diluc

 • Aamunkoitto
 • Xingqiu
 • Bennett
 • Sakkaroosi

Xingqiu on täällä off-field Hydro-sovelluksensa vuoksi. Kun Xingqiu on tiimissään, Diluc voi jatkuvasti laukaista Vaporize-reaktioita ja pinota valtavia DMG-numeroita päällekkäin. Xingqiu on myös itsessään pätevä kentän ulkopuolella toimiva DPS – varsinkin tähtikuvioiden kanssa – mikä lisää merkittävästi tämän joukkueen kokonaisraaka-DMG-tuotantoa. Xingqiulle ei ole olemassa korvaajia. Jos sinulla ei ole häntä, yritä johtaa Melt Diluc -tiimiä. Vaporize tekee itse asiassa vähemmän DMG:tä kuin Melt, mutta Xingqiun koostumuksen ansiosta Vaporize Dilucilla on parempia tuloksia.

Bennett tekee täällä sen, mitä Bennett osaa parhaiten – kiillottaa DPS-yksikön ATK:n stratosfääriin. Auttaa myös, että hänen DPS on Pyro-yksikkö, joten vaikka olisit aktivoinut Bennettin C6:n vahingossa, voit löytää hänelle loistavan kodin tästä joukkueesta. Tämän joukkueen toisena Pyro-yksikkönä Bennett avaa myös Pyro Resonancen saadakseen entistä enemmän DMG:tä. Bennett on myös korvaamaton.

Sakkaroosi on täällä pilkkomassa vihollisten Pyro Resistancen 4-osaisen Viridescent Venerer -sarjan bonuksen ansiosta. Hän antaa joukkueelle myös runsaasti Elemental Masteryä, joka on hyödyllinen laukaisemaan sekä höyrystys- että sulamisreaktiot. Lopuksi hänet voidaan varustaa Thrilling Tales of the Dragonslayerillä, joka antaa Dilucille entistä enemmän ATK-faneja. Mikä tahansa Anemo-tuki voi täyttää hänen roolinsa, joten F2P-pelaajat ilman Sucrosea voivat käyttää Sayua tai Anemo Travelleriä.

Jos laitat Kazuha täällä sakkaroosin sijaan, niin sinulla on yksi Dilucista kaikkien aikojen parhaat joukkueet .

F2P Melt Diluc

 • Aamunkoitto
 • Rosaria
 • Bennett
 • Sakkaroosi

Rosaria on Cryo-applikaattori tässä ryhmässä. Vaikka hän ei pääse edes lähelle Xingqiua johdonmukaisuuden suhteen, hänellä on etu nostaa Dilucin CRIT Ratea. Hänet voidaan helposti korvata Kaeya .

Paras Cryo-tuki tälle joukkueelle on kuitenkin itse asiassa Ganyu . Tuki Ganyu voi ylläpitää pidempään käyttöaikaa kentän ulkopuolisella Cryo-sovelluksellaan kuin jopa Xingqiu Hydro-sovelluksessaan.

Bennett tuo kaikki samat edut Melt Diluc -tiimille, vain täällä hän on teknisesti vaihdettavissa. Vaikka hän on edelleen parempi vaihtoehto, voit päästä eroon käyttämällä toista Cryo-tukea. Tämä sisältää kaikki yllä luettelemamme hahmot – Rosaria, Kaeya ja Ganyu. Niiden lisäksi mm. Diona on myös hyvä 2ndCryo-tukea, sillä hän voi tarjota sinulle parantumisen ja suojan.

Sakkaroosi suorittaa saman roolin molemmissa joukkueissa, ja hänet voidaan myös korvata samoilla yksiköillä, jotka olemme maininneet edellä, mukaan lukien Kazuha paras 5* vaihtoehto.

Onko Diluc sen arvoinen?

DPS-yksikön arvo määräytyy sen mukaan, kuinka paljon DMG:tä ne tuovat pöytään.

Ja huolimatta siitä, että hänet tunnettiin ikuisesti hahmona, joka oli ennen paras DPS, koska useimmat uudet yksiköt saivat voimansa, Diluc voi silti suorittaa roolinsa ihailtavana. Pidämme hänet edelleen A-tasolla Genshin Impact Tier List , vaikka muut 5* DPS-laitteet, kuten Keqing ja Klee, siirrettiin alas B-tasolle. Mitä voimme sanoa – mies on sitkeä.

Joten kyllä, hän on sen arvoinen, jos pystyt menettämään 50/50 hänelle. Tai ainakin hän on hyvä lohdutuspalkinto, jos tarvitset tehokkaan ja mukavan DPS:n. Mutta sinun ei pitäisi tuhlata Primogemejäsi Standard Banneriin toivoen saavasi hänet.

Saatat myös pitää näistä