Dell S2716DG arvostelu

Testasimme ja arvioimme suositun Del S2716DG -pelinäytön. Jos harkitset tätä näyttöä, tämä arvostelu on ehdottomasti luettava.

Tekijä:Samuel Stewart 3. tammikuuta 2022 Dell S2716DG arvostelu

Bottom Line

Joko arvostat Dell S2716DG:n erinomaista suorituskykyä, yhtenäisiä värejä, ergonomista muotoilua ja G-Synciä, tai vihaat sitä sen pettymyksen aiheuttavan kontrastisuhteen ja heikon mustan tasaisuuden vuoksi.

Jos kuitenkin haluat tämän näytön tarjoaman suorituskyvyn, se on oikea valinta sinulle. Jos ei, vaihtoehtoja on laaja valikoima.

4.5 Katso Hinta

Plussat:

  • 1440p näyttö
  • Erinomainen 144 Hz 1 ms suorituskyky
  • Suhteellisen edullinen G-Sync-näytölle
  • Erittäin säädettävä jalusta
  • Puhdas muotoilu

Miinukset:

  • Alempi kontrasti
  • Kamala musta yhtenäisyys

Kun valitset näyttöä, sinun on väistämättä päätettävä, mitkä ovat prioriteettisi ja tehtävä joitakin myönnytyksiä, koska missään näytössä – etenkään kohtuuhintaisessa – ei yksinkertaisesti ole kaikkea.

Aina on kuitenkin joitakin malleja, jotka ovat hyvin lähellä sitä, että voit myös syödä kakkusi ja syödä sen. The Dell S2716DG on juuri yksi tällainen näyttö: 27 tuuman 1440p TN-näyttö 144 Hz:n virkistystaajuudella ja 1 ms:n vasteajalla.

Se tarjoaa oikean tasapainon suorituskyvyn ja visuaalisen tarkkuuden välillä, jota pelaajat arvostavat.

SisällysluetteloNäytä

Muotoilu

Dell S2716dg

Ulkopuolelta Dell S2716DG ei näytä millään muulta kuin tavalliselta toimistonäytöltäsi, kuten useimmat Dellin näyttövalikoimasta.

Siinä on yksinkertainen, neutraali mattamusta kehys, joka sulautuu hyvin useimpiin ympäristöihin, ja ohuet kehykset auttavat saavuttamaan huippuluokan tunteen.

Samaan aikaan telineessä on käytetty upean näköistä mustaa ja valkoista yhdistelmää, siinä on kätevä kaapelinhallinta, ja mikä tärkeintä, se on erittäin säädettävä VESA-jalusta.

Sitä voidaan säätää kallistukseen (-20° - 5°), korkeuteen (5 tuumaa/12 cm), kääntymiseen (-45° - 45°) ja kääntymiseen. Sellaisenaan on kyseenalaista, tuleeko kenelläkään valituksia kannanotosta.

Dellin pelinäyttö

Tietenkin se käyttää 100×100 VESA-standardia, joka on yleisin pöytätietokoneiden näyttöjen kokoonpano, joten jos haluat vaihtaa jalustan jostain syystä tai vain kiinnittää näytön seinälle, voit tehdä siis ilman merkittävää vaivaa.

Tekniset tiedot

Näytön koko 27 tuumaa
Kuvasuhde 16:9
Paneeli TN
Resoluutio 2560×1400
Virkistystaajuus 144 Hz
Vasteaika 1 ms
Kirkkaus 350 cd/mkaksi
Kontrasti 1000:1
VRR Nvidia G-Sync
Liittimet 1x HDMI 1.4
1x DisplayPort 1.2
4x USB 3.0
2x 3,5 mm audioliitin
VESA-tuki 100×100

Tekniset tiedot

Dell S2716dg arvostelu

Kuten yllä olevasta taulukosta näet, S2716DG on 27 tuuman laajakuvanäyttö, jossa yhdistyy korkea resoluutio korkealla virkistystaajuudella, ja mikä tärkeintä, se käyttää suorituskykyyn suuntautunutta näyttöä. TN paneeli .

Se vetoaa erityisesti kilpaileviin pelaajiin tai vain niihin, jotka haluavat vain reagoivan näytön.

Koska puhumme TN-paneelista, voit heti kertoa, että liike-epäterävyyttä ei tule käytännössä esiintymään, ja sama pätee tuloviiveeseen.

Pohjimmiltaan se tuskin paranee kuin tämä, ja toiminta suurilla kuvataajuuksilla on terävää ja voinen pehmeää.

Vaikka S2716DG on erittäin laadukas paneeli, se kärsii väistämättä joistakin yleisistä ongelmista, jotka vaivaavat useimpia TN-näyttöjä.

Ensinnäkin katselukulmat ovat melko kapeat, mutta teline on riittävän säädettävä auttamaan tätä ongelmaa.

Lisäksi näyttö kattaa 93 % sRGB-värivalikoimasta, mikä on parempi kuin useimmat TN-paneelit ja on enemmän kuin riittävä pelaamiseen. Tarvitset jotain, jolla on parempi väritarkkuus, jos teet myös suunnittelua tai videoeditointia.

Dell S2716dg Review 2019

Lisäksi yksi tämän paneelin suurimmista haitoista on se, että se kärsii vähäisestä kontrastista, eikä se pysty näyttämään syvää mustaa hyvin.

Sellaisenaan ne näyttävät tummanharmailta suurimman osan ajasta, varsinkin jos olet tottunut pelaamaan pimeässä tai hämärässä huoneessa.

Sen lisäksi on toinen ongelma, joka yleensä kulkee käsi kädessä huonon kontrastin kanssa, ja se on huono mustan tasaisuus.

Joitakin on hyvin havaittavissa taustavalo vuotaa näytön reunojen ympärillä, ja siinä on näkyvää sameutta, vaikka sameuden laajuus vaihtelee paneelista toiseen.

Joka tapauksessa S2716DG on kirkas näyttö, jolla on erinomainen suorituskyky ja keskimääräistä parempi värintoisto TN-paneelille, mutta et viihdy, jos käytät sitä pimeässä huoneessa.

G-Sync

Dellin pelinäytön arvostelu

Tämä näyttö on varustettu G-Sync , joka on osittain syyllinen näyttöjen mojovaan MSRP: hen.

Kuten tiedämme, jokainen näyttö, jossa on korkea virkistystaajuus, tarvitsee mukautuvan synkronoinnin, ja Dell valitsi Nvidian toisin kuin AMD:n tässä.

Luonnollisesti G-Syncillä on joitain etuja ja haittoja verrattuna FreeSynciin .

Valoisalla puolella se toimii paremmin, yleensä huomattavasti laajemmalla kuvataajuusalueella. Nvidian tiukka laadunvalvonta varmistaa, että kaikki näytöt toimivat oikein, ja se ylittää pelkän mukautuvan synkronoinnin.

G-Sync tarjoaa myös joitain lisäetuja, kuten liikkeen epäterävyyden ja haamukuvien vähentämisen, vaikka laadulla on hintansa – kirjaimellisesti.

G-Syncin ensisijainen haittapuoli on, että se on Nvidian oma tekniikka. OEM-valmistajat voivat vapaasti ottaa käyttöön FreeSyncin parhaaksi katsomallaan tavalla ilman AMD:n osallistumista.

Sen sijaan Nvidia vaatii näyttöjen valmistajia maksamaan lisenssimaksuja ja läpäisemään tiukan laadunvalvontansa, minkä vuoksi G-Sync-näytöt ovat yleensä niin kalliita.

Joka tapauksessa tämä näyttö on tarkoitettu suorituskykyä ajatteleville pelaajille, joten jos luet itsesi tähän joukkoon, et todennäköisesti välitä maksaa hieman ylimääräistä G-Syncistä.

Toisaalta, jos kuulut AMD-leiriin, saatat olla iloinen siitä, että Dell myy huomattavasti halvemmalla. Tämän näytön FreeSync-versio .

Johtopäätös

Dell S2716dg Gaming

Voimme sanoa, että Dell S2716DG on todella erinomainen näyttö, ainakin käyttötarkoituksensa mukaan, eli pelaamiseen.

144 Hz:n virkistystaajuudella ja 1 ms:n vasteajallaan tämä on helposti yksi nopeimmista ja herkimmistä näytöistä, joita voit saada käsiisi. Liikesumennus on lähes olematonta, ja pelaaminen tuskin muuttuu tämän sujuvammaksi.

Kaiken tämän lisäksi saat kunnollisen sRGB-peiton, 1440p:n terävyyden ja täysin säädettävän jalustan, joka sopii erinomaisesti näytön yleiseen suunnitteluun.

Se ei tietenkään ole täydellinen, kuten olemme jo todenneet. Kontrasti on alle keskiarvon, ja mustan tasaisuus on suorastaan ​​kauheaa, jossa taustavalo vuotaa ja häiritsee sameutta.

Tämä vie yleisen kokemuksen, mutta ei ole mitään sellaista, jota ei voida hallita, varsinkin jos tavoittelet suorituskykyä.

Dell S2716dg 2019

Lopuksi on mukana G-Sync. Vaikka näyttö on suhteellisen kallis, jos saat sen suoraan Delliltä – noin 600 dollaria – voit saada paljon paremman tarjouksen, jos käyt Amazonin kautta.

S2716DG löytyy sieltä vain 400 dollarilla, mikä tekee siitä helposti yhden halvimmista G-Sync-näytöistä tällä hetkellä.

Kaikesta huolimatta Dell S2716DG on niche-tuote, joka vetoaa ensisijaisesti niihin, jotka pelaavat paljon nopeatempoisia pelejä ja vaativat vain parasta suorituskykyä.

Ja vaikka resoluutio auttaa parantamaan visuaalisuutta jossain määrin, on mahdollista, että haluat valita IPS- tai VA-paneelin, jos haluat paremman väritarkkuuden tai kontrastin.

Jos haluat tarkastella joitain muita vaihtoehtoja, suosittelemme tutustumaan valikoimaamme vuoden 2022 parhaat pelinäytöt .

Saatat myös pitää näistä