Cooler Master Hyper 212 EVO -arvostelu

Mietitkö, sopiiko Cooler Master Hyper 212 EVO CPU -jäähdytin sinulle? On syy, miksi se on niin suosittu, ja tässä on syy!

Tekijä:Eric Hamilton 3. tammikuuta 2022 Cooler Master Hyper 212 EVO -arvostelu

Bottom Line

Cooler Master Hyper 212 EVO CPU-jäähdytin on erinomainen ja valtavirran CPU-jäähdytin, joka tekee työnsä erittäin hyvin. Se tukee kaikkia nykyaikaisia ​​pistorasioita ja myös edulliseen hintaan.

4.2 Katso Hinta

Cooler Masterin kunnianarvoisa Hyper 212 Evo on yksi suosituimmista saatavilla olevista jälkimarkkinoiden jäähdyttimistä. Neweggin ja Amazonin välillä kerätty tuhansia arvosteluja, sen maine puhuu ehdottomasti puolestaan.

Alun perin tämän suorittimen jäähdyttimen käyttöikä oli Hyper 212, jota myöhemmin seuraa Hyper 212 Plus. Hyper 212 Evo seurasi Plusia vuonna 2011, ja Cooler Master on päivittänyt tätä mallia jatkuvasti siitä lähtien. Suurin osa päivityksistä on keskittynyt puhaltimen päivityksen lisäksi lämpöputken ja kylmälevyn suunnittelun hiomiseen.

SisällysluetteloNäytä

Tekniset tiedot

Yhteensopivuus Intel LGA 2066/2011-3/2011/1150/1151/1155/1156/1366 AMD AM4/AM3+/AM3/AM2+/FM2+/FM2/FM1
Tuulettimen koko 120mm
Laakeri Holkkilaakeri
RPM 600-2000 rpm
Ilmavirta 24,9 – 82,9 CFM:ää
Jäähdytyselementin materiaali Alumiini/kupari
CPU-jäähdyttimen maksimikorkeus 159 mm

Ajatuksemme

Cooler Master Hyper 212 Evo on edelleen yksi suosituimmista valtavirran vaihtoehdoista, koska se tukee kaikkia nykyaikaisia ​​pistorasioita ja tekee sen edulliseen hintaan. Evo 212 on ehkä paras sijoitus OEM-korvaajaksi, ja jäähdytin tarjoaa jopa lievän ylikellotuskokemuksen.

Myönnettäköön, arvo kuten varastojäähdytin korvaaminen ei ulotu yhtäläisesti AMD:hen ja Inteliin. Päivitys AMD:n Wraith-jäähdyttimistä tarjoaa rajoitetun jäähdytystilan, kun taas päivitys Intelin varastojäähdyttimestä parantaa varmasti konkreettista jäähdytys- ja melutehoa.

Asennusratkaisu on universaali ja tukeva, joskin hieman ylimonimutkainen. Kuten mainitsimme, Hyper 212 Evo tukee tällä hetkellä nykyaikaisimpia Intel LGA 1151- ja AMD4-liitäntöjä, mikä tarkoittaa, että sinulla ei pitäisi olla ongelmia pudottaa se i9-9900K:n tai Ryzen R7 2700X:n päälle.

Cooler Master Hyper 212

Hyper 212 Evo on varustettu yhdellä 120 mm tuulettimella, joka tukee PWM:ää. Tämä tarkoittaa, että se voidaan kytkeä nelinapaiseen liittimeen, ja emolevy voi säätää nopeutta kuormituksen ja lämpöaktiivisuuden mukaan. Mukana oleva tuulettimen jakaja ei kuitenkaan mahdollista toisen tuulettimen helppoa kytkemistä. Joten työntö-/veto-asennuksia etsivien sinun on varmistettava, että sinulla on runsaasti tuulettimen otsikoita, tai valmistauduttava toimittamaan oma jakajasi.

Hyper 212 on myös vailla LED-valaistusta – RGB:tä tai muuta. Se on yksinkertainen budjettiratkaisu, joka keskittyy puhtaasti jäähdytykseen.

Arvo ja johtopäätös

Niille, jotka etsivät erinomaista budjettijäähdytintä, joka toimi kiitettävästi, on vaikea olla suosittelematta Cooler Master Hyper 212 Evoa. Ainoa varoituksemme olisi, jos sinulla on jo AMD Wraith -jäähdytin.

AMD sisältää Wraith-jäähdyttimen ilmaisena bonuksena, eikä sen ja Hyper 212 Evon suorituskyvyn välillä ole suurta eroa. Mitä tulee Inteliin, he ovat ottaneet toisen suunnan valtavirran suorittimillaan.

Intelin varastojäähdyttimet ovat äänekkäitä, tehottomia ja erittäin herkkiä pölylle. Hyper 212 Evoon päivittäminen on järkevää, varsinkin kun se ei vaikuta prosessorin kustannuksiin suuresti. Hyper 212 Evon vähittäismyyntihinta on noin 30 dollaria, mutta se voidaan rutiininomaisesti ostaa halvemmalla.

Hyper 212 Evo on kuitenkin järkevä myös niille, jotka etsivät hiljaisempaa kokemusta tai haluavat harrastaa pieniä ylikellotuksia, edellyttäen, että et odota lähestyvän vakauden huippua.

Saatat myös pitää näistä