Kulunut Kuninkaan puutarha

Kun olet voittanut Boreal Valleyn tanssijan, kiipeä tikkaita ja käänny vasemmalle, jos haluat tutustua kuluneen kuninkaan puutarhaan, joka on lyhyt valinnainen alue. Mutta tämän alueen pomo voittaessa voit tutkia vielä pari aluetta, joten se kannattaa. Mutta jos haluat mieluummin mennä seuraavaan Lord of Cinderiin, jatka heti tikkaiden kiipeämisen jälkeen ja tutustu läpikäynnin Lothric Castle -osioon.

Kun tulet kävelytielle, heti oikealla oleva ovi on lukittu tällä hetkellä, mutta voit lopulta avata sen toiselta puolelta ja luoda pikakuvakkeen pomo -taisteluun. Polkua pitkin löydät a Väsyneen soturin suuri sielu ja katedraalin ritari. Olet taistellut näitä vihollisia ennen, joten astu varovasti ja käytä aukkoa, jonka hän luo, kun hän yrittää kiillottaa nuuskaa. Voita ritari ja mene hissillä alas.

Kun näet ensimmäisen tason laskeutuessasi, hyppää sen päälle. Jos olet jäänyt hyppäämättä, älä huoli, ota hissi takaisin ylös, jotta voit hypätä kyseiselle tasolle. Täältä voit saada paremman kuvan tulevasta.

Seuraavan alueen pohjakerros on enimmäkseen myrkyllinen ja 3 kuluneesta mutaatiosta partioi edessä. Joten kukkivat violetit sammalpalat ovat hyödyllisiä täällä, samoin kuin tulipommit tai liekit.

Mene portaita alas oikealle löytääksesi Se olisi Shard . Suuntaa vasemmalle ja pudota alas lavalle a Titanite Chunk . Pudota alas myrkylliselle lattialle ja hyppää turvalliselle alueelle Olettaen, että hirviö ei ole kantaman sisällä, voit yrittää etsiä rakennuksen toiselta puolelta, josta tulit ulos, Uhrusrengasta.

Huomaat korotetun tason tämän lampin keskellä, jossa katedraaliritaari odottaa. 3 mutatoituneista vihollisista partioi aluetta, joista toinen kiertää lavaa keskellä. Yritä olla vetämättä vain yhtä niistä kerralla.

Tapa partioiva mutatoitunut vihollinen tai hiipiä sen ohi lavalle ottaaksesi vastaan ​​katedraaliritarin. Tästä eteenpäin, jos haluat napata kaiken alueen saaliin, saatat haluta ottaa vastaan ​​myös muita hirviöitä, tai jos tunnet olosi rohkeaksi, voit juosta ryöstääksesi ryöstöä ja välttämään niitä. On turvallisempaa puhdistaa alue ensin, vaikka se voi kestää hieman kauemmin. Käytä tulipommeja, tulipohjaisia ​​aseita ja tulivahinkojen loitsuja tappamaan hirviöt. Tuli lähinnä tainnuttaa nämä viholliset hetkeksi, jolloin voit tehdä joitain vahinkoja niiden palatessa.

Täällä on kuitenkin enemmän kuin hirviöitä. Monia etanoita on piilossa lampissa, samoin kuin muutamia onttoja, jotka odottavat puiden vasemmalla puolella. Jos lähestyt näitä ontoja, muista tappaa ne nopeasti ennen kuin ne myös muuttuvat. Korotetun alustan alta löydät Musta Tuli pommi , Ihmisen mänty Hartsi , Kynsiä , ja koko Shadow Armor Set .

Siirry eteenpäin korotetulta tasolta ja tarkista vasemmalta, onko portaita, jotka johtavat a Tumma helmi . Portaita ylös on myös ruumis, jolla on a Titanite Chunk . Huomaat täällä vastapäätä olevan alustan, joka johtaa pomolle (kutsumerkillä Hawkwoodille, jos haluat hänen apua). Etsi kulmasta vielä kaksi ruumista a Titanite Chunk ja 2 Ihmisen mäntyhartsi .

Etsi ovi, joka johtaa hissiin. Nosta hissi kokonaan ylös ja mene huoneeseen, joka on täynnä Thrallia. Kun lataat ensimmäisissä Thrallsissa, kaksi muuta väijyttää sinua, joten ole valmis. Voita varovasti thralls ja Hollow Clerics huoneessa.

Ylityksen alla on a Titaniitti -asteikko . Mene nyt takaisin portaita ylös ja ryöstää Titanite Chunk oven lähellä. Tämän oven avaaminen luo pikakuvakkeen kokosta ja pomo -taistelusta.

Kun pikakuvake on muodostettu, mene takaisin hissille ja hyppää keskipisteessä kävelytielle, joka johtaa pomoa edeltävälle alueelle. Ryöstää matkalla Lohikäärmeen rengas . Kun lähestyt sisäänkäyntiä, löydät ontto pappi, joka on poispäin sinusta. Hiipiä siihen ottaaksesi sen pois ja valmistaudu sitten taistelemaan kahta katedraaliritaria vastaan. Voit aina yrittää hypätä heidän ohitseen pomoalueelle, mutta jos taistelet heitä vastaan, yritä vetää heidät yksitellen heittoveitsillä tai nuolella. Molempien ritarien voittaminen palkitsee sinulle Magic Stoneplate Ringin. Kun olet tehnyt raivauksen, on aika kohdata Oceiros, The Consumed King

BOSS FIGHT - OCEIROS, KULUTETTU KUNINGAS

Tämä erittäin äänekäs pomo käyttää sauvaa hyökkäämään sinua vastaan, jonka voit estää tai väistää melko helposti. Temppu on pysyä hänen allaan ja takanaan vahingoittaa häntä niin paljon kuin voit. Tämän torjumiseksi pomo tekee taka -askelta, joten tarkkaile etäisyyttä, kun painat hyökkäystä. Joskus hän hyppää ilmaan ja sukeltaa sinuun, mistä sinun tulee väistää varovasti. Jos hän nostaa sauvansa ja istuttaa sen maahan, on aika kääntyä ympäri ja juosta karkuun, kun hän kutsuu jäisen sumun, joka tekee paljon vahinkoa, jos viipyt siellä. Mutta hyökkäysten välillä jatka painostamista ja haittaa hänen terveyttään.

Vaiheen 2 aikana pomo muuttuu vielä hullummaksi ja arvaamattomaksi. Hän tekee joitain maksuja, kuten Vordt, mutta jos pysyt lähellä häntä, lataushyökkäyksen taajuus laskee. Jos olet liian kaukana hänestä, hän hyppää ilmaan ja ampuu sinua kohti kristallipaloja. Kuten vaiheessa 1, yritä pysyä lähellä häntä ja hänen takanaan estäen tai vierittämällä hänen lähietäisyytensä.

Jos pidät kiinni hänen takasivustaan, katso vain hänen häntäänsä ja sinun pitäisi olla kunnossa. Hän on heikko salamoille, joten salamannopean aseen tai kultainen mäntyhartsilla kiillotetun aseen käyttö on erittäin tehokasta. Hänen hyökkäyksensä perustuvat taikuuteen, joten jos haluat enemmän puolustusta, kokeile taikuutta kestävän haarniskan käyttöä. Pyromancerina pomo on erittäin helppo. Sinun tarvitsee vain säilyttää etäisyys ampumalla loitsuja häntä ja väistäen hänen maksujaan ja iskujaan. Velhoilla voi olla ongelma, koska pomolla on erittäin korkea taikuusvastus, joten suositellaan korkeaa älykkyyttä ja taikuusvahinkoja lisääviä pinoamisvarusteita.

Tämä on yksi pelin helpoimmista pomotaisteluista. Kun olet voittanut hänet, saat Kulutettu Oceirosin sielu . Sytytä kokko ja avaa hautaan johtava ovi. Vain yksi käärme -miehen vihollinen odottaa tämän polun lopussa. Kun astut kammioon, etsi ruumista alttarilta, jossa on a Lohikäärmeemoten polku , jota tarvitset päästäksesi Archdragon Peakiin (muistatko sen paikan takaisin Irithyll Dungeonissa?). Etsi kammiosta kaksi arkkua, jotka sisältävät Titaniitti -asteikko jokainen.

Täältä voit palata sisään ja astua Lothric -linnaan, tutustua Archdragon Peakiin tai lyödä seinää rinnan taakse paljastaaksesi illuusio -seinän! Tämä salainen alue on Huolimattomat haudat, jotka näyttävät hirvittävän tutuilta.