Luku 5: Onnen sotilas

-------------------------------------------------- -------------------

Selviytymistehtävä (Kelsey - Ingleton): Tutki kattoja

Palkinto: 25000 PP + seuraaja (Kelsey)

Tavoite: Puhu Kelsey

Ennen tarinaoperaatioihin ryhtymistä saatat haluta käsitellä sivutehtävien ensimmäisen erän (kyllä, sanoin ensimmäisen erän, tässä luvussa on kolme sarjaa). Kelsey jää yksin katolle, jossa hänen ja muun perheensä välillä on zombeja. Nickin tehtävä on korjata tämä tilanne.

Tavoite: Vie Kelsey perheensä luo

Kelseyn perhe on yhdessä Sunset Hillsin mukavammista taloista (menemmekö Beverly Hillbillyn elämäntapaan?). Scoot siellä autossa ja kävele hänet ovelle.

Tavoite: Puhu Kelsey

Puhu Kelseylle etuovessa, niin hän avaa sen sinulle.

Tavoite: Seuraa Kelseyä

Kelsey kävelee sisään ja kääntyy sitten sisäänkäynnin vieressä olevaan oviaukkoon. Kun hän avaa sen, ei ole odotettua onnellista perheenyhdistämistä.

Tavoite: Lopeta perheen kärsimykset

Ota ulos kuusi kuollutta kuolemasta sisältä ja tehtävä on valmis. Kelsey liittyy myös sinuun lisäbonuksen saamiseksi.

Selviytymistehtävä (Kyla - Keskikaupunki): Tutki turvahuone

Palkinto: 25000 PP

Tavoite: Keskustele Kylan kanssa

Kyla on salaliittoteoreetikko, joka uskoo hallituksen piilottavan epidemian todellisen syyn. Hänen täytyi juosta turvaan, ennen kuin hän löysi tämän todistavan todistuksen. Niinpä Nickin on nyt ryöstettävä roskapusseja asiakirjoja etsien.

Tavoite: Kerää epäilyttäviä asiakirjoja (3)

Alueen ympärillä on useita roskapusseja täynnä olevia paikkoja, kun lähestyt aluetta, jolla he ovat, näkyvät kartalla ja he saavat terveyspalkkeja, jotka helpottavat havaitsemista. Suuntaa jokaiseen paikkaan ja murskaa pussit löytääksesi tarvitsemasi todisteet.

Tavoite: Tuo todisteita Kylalle

Kun sinulla on kaikki kolme, voit tuoda ne takaisin Kylaan. Tarkastelemalla asiakirjoja hän muodostaa heti uuden teorian. Onneksi Nickin ei tarvitse osallistua mihinkään tähän, kun hän poistuu vaiheesta vasemmalle lähetyspalkinnollaan.

Psykopaatti (Jherii - Sunset Hills): Tutki joogastudiota

Palkinto: 30000 PP + ase (barbell)

Hyökkäykset:

* Ensimmäinen vaihe *

Iso keinu - Jherii heiluttaa tankoa 360 -liikkeellä. Tämä voi aiheuttaa melkoisen osan vaurioita, jos se muodostaa yhteyden. Pysy taaksepäin tai väistä pois, jos näet animaation alkavan.

Potkia - Jherii potkaisee Nickin pois hänestä, jos hän tulee liian lähelle. Vältä menemästä aivan hänen viereensä, ellei hän väistä hyökkäyksiäsi.

Käsipainon heitto - Jherii juoksee johonkin käsipainotelineeseen huoneen nurkissa ja kiinnittää käsipainon Nickille. Heitto on melko nopea ja jos olet lähellä häntä, melkein väistämätön. Dodge roll, kun hän saavuttaa telineen tai sprintin, jos olet riittävän kaukana välttääksesi sen.

* Toinen vaihe *

Pyörivä paino - Jherii pyörii tangon hänen ympärillään muutaman kerran ja lopuksi murskaa sen Nickille, jos hän on onneton olemaan tiellä. Pinoa takaisin, kun hän alkaa heilua, tai tämä voi satuttaa.

Tanko - Jherii hyppää eteenpäin työntäen tangon maahan. Jos hän saa Nickin kiinni tässä liikkeessä, hän tulee tikkuun heiluttaen QTE: tä. Jos hän epäonnistuu, Jherii poistaa tuskansa ennen kuin voittaa. Jatka liikkumista välttääksesi kouristusta ja hyökkää sitten hänen noustessaan.

Yleinen strategia - Jherii on hieman hämmentynyt Nickin kanssa sanan 'sir' toistuvasta käytöstä puhuessaan hänelle. Kuten kuka tahansa tasokokoinen ihminen tekisi, hän heittää tangan olkapäänsä päälle ja yrittää muuttaa hänet veriseksi massaksi. Jheriillä ei ole suurta valikoimaa hyökkäyksiä. Tämä tekee hänen mallinsa helppoksi oppia. Jos jatkat liikkumista, hänen on erittäin vaikea lyödä sinua, vaikka heittäisit käsipainoja. Hänellä on paljon terveyttä (kuten odotit), joten tämä voi olla pitkä, jos taistelu on pitkä.

Käytä voimakasta laajakaaria lähitaisteluasetta pitääksesi hänen värinänsä tai jotain voimakasta etäisyysaseita (ei räjähtäviä, kun ne pomppivat pois). Juuri saavutettuaan toisen terveydentilansa hän saa pari uutta hyökkäystä, jotka vahingoittavat enemmän ja voivat saada Nickin tappamaan, jos hän ei ole valmis välttämään niitä. Etäisyyden pitäminen, ellet hyökkää aktiivisesti, on elintärkeää pysyäksesi terveenä. Kun aseesi on osunut tarpeeksi, hän lopulta lopettaa kaiken.

-------------------------------------------------- -------------------

Tavoite: Etsi Diego museosta

Suuntaa Central Cityn museoon ajoneuvon kautta, jos voit, ja varastoi hyvä valikoima aseita (ei räjähteitä, käytin päivitettyä versiota helpottaaksesi asioita) ja joitain parantavia esineitä ennen kuin astut sisään. Ilman näitä taistelu voi olla todellinen kipu.

Tavoite: Etsi Diego

Museon sisällä sinun täytyy vaeltaa zombiparven läpi Kaakkois -kulmaan löytääksesi kaiutinpaneelin, johon on upotettu veitsi.

Tavoite: Voittaa Diego

Diego (kaikessa hämmentyneessä loistossaan) tulee täyteen avaruusvälineeseen ja suihkupakettiin. Tämä taistelu voi olla ärsyttävää, koska epäkuolleet hyökkäävät, kun yrität taistella Diegoa vastaan ​​ja päinvastoin. Diegolla on useita ärsyttäviä liikkeitä, mutta hänet voidaan tainnuttaa riittävän kauan, jotta hän voi vahingoittaa häntä.

Hyökkäykset:

Liekin lataus - Diego leijuu ja polttaa sitten (rivillä) sijaintisi yli. Tämä voidaan helposti välttää juoksemalla polulta.

Tuoda markkinoille - Diego hyppää takaisin ilmaan ja vahingoittaa Nickiä, jos hän on lähellä. Vältä liian lähelle pääsyä, ellet hyökkää aktiivisesti.

Planeettojen suuntaus - Diego vetää planeetan näytöt pois ketjuistaan ​​ja heittää ne sinulle. Liikkuminen jatkuvasti on paras tapa välttää tämä hyökkäys.

Mobiili sekasorto - Diego laskee massiivisen yläpään mobiililaitteen lattialle ja pyörittää sitä nopeasti. Tämä kattaa suuren alueen, ja sitä on vaikea välttää, jos et ole huoneen reunoilla. Vinkki: mene huoneen reunaan.

Yleinen strategia - Jos osut Diegoon ilmaan muutaman kerran (ja sinun pitäisi pystyä myös siihen, jos toit tehokkaita etäisyysaseita), hän putoaa maahan hämmästyneenä. Lyöminen ilmaan keskeyttää myös hänen hyökkäyksensä (kuten planeettojen kohdistuksen ja liekinvarauksen). Juokse ja aloita QTE (Y + B), jotta hän saisi vakavia vahinkoja hänen terveyspalkkiinsa.

Kun Diego on saavuttanut kymmenen lohkoa tai vähemmän, Diego lentää huoneen keskelle. Tämä on halvan hyökkäyksen suorittaminen massiivisen matkapuhelimen kanssa. Mene huoneen reunaan, kun hän vielä valmistautuu välttämään tätä massiivista AoE -hyökkäystä. Tämän jälkeen hän pudottaa alas ja jatkaa normaaleja hyökkäysmallejaan. Pidä huolta hänen terveydestään, kunnes lopulta kaasu loppuu.

Tavoite: Etsi jengin jäsenet

Kun Diego on saanut aistinsa, hän kertoo sinulle, että koneen avain on poissa. Näyttää siltä, ​​että Nick joutuu jäljittämään sen. Jengin jäsenet ovat Sunset Hillsin eteläpuolella ja ovat suhteellisen heikkoja ja helppoja käsitellä.

-------------------------------------------------- -------------------

Selviytymistehtävä (Phil - Sunset Hills): Tutki taloa

Palkinto: 25000 PP + seuraaja (Warren)

Tavoite: Puhu Philille

Talon ulkopuolella Sunset Hillsissä on erittäin hämärän näköinen Phil. Hän ilmoittaa, että hän on talon sisällä piilotetun testamentin jälkeen ja valitettavasti epäkuolleiden takia ei voi noutaa sitä. Jätä se zombien tuhoajan Nickille.

Tavoite: Löydä tahto

Ripusta oikealle heti, kun tulet taloon, ja työskentele läpi takana olevaan kaappiin. Sisällä on Warren, talon todellinen perijä.

Tavoite: Puhu Warrenille

Warren täyttää sinut tositarinaan ja haluaa sinun auttavan häntä kohtaamaan Philin.

Tavoite: Yhdistä Warren ja Phil

Suuntaa edestä taaksepäin yhdistääksesi kaksi parasta ystävää (ei).

Tavoite: Puolusta itseäsi

Phil on onneton tästä käänteestä ja päättää tappaa kaikki todistajat. Hänellä on vähän terveyttä, joten useimpien aseiden pitäisi kulkea hänen läpi kuin kuuma veitsi voin läpi. Kerää seuraaja- ja lähetyspalkkio.

-------------------------------------------------- -------------------

Tavoite: Voita jengin jäsenet

Ihmisarvoiset aseet (vaihtelevat - kuten puomitykki tai lähitaistelu) auttavat sinua selviytymään tästä helposti.

Tavoite: Hanki koneen avain

Yksi jengin jäsenistä pudottaa avaimen kuollessaan.

Tavoite: Tuo Diego koneeseen

Hyppää ajoneuvoon ja polta kumi takaisin halliin.

Tavoite: Tutki, kun Rhonda tutkii

Toinen 'tutkia' -osa. Käytä aikaa sivutehtäviin, keräilytuotteisiin tai istu vain hallissa, kunnes aika loppuu.

-------------------------------------------------- -------------------

Selviytymistehtävä (Lena - Keskikaupunki): Tutki putiikkia

Palkinto: 40000 PP + seuraaja (Lena)

Tavoite: Puhu Lenalle

Lena (entinen malli) tulee urheilemaan liha-kokonaisuutta, jossa on vastaavat t-luutarvikkeet. Ei, en vitsaile. Hän haluaa sinun löytävän hänelle uuden valikoiman vaatteita, joten joudut juoksemaan ympäri kaupunkia hänen kanssaan hienosäätääkseen vaatekaapin.

Tavoite: Vieraile vaatekaupoissa (3)

Kaikki kaupat on merkitty selkeästi, eivätkä ne ole liian kaukana Nickin lähtöpaikasta, joten vedä vain Lenaa zombien joukon läpi, kunnes hän on saanut ostoskorjauksen.

Tavoite: Etsi Lenalle uudet kengät

Mutta odota! Hän tarvitsee vielä kenkiä. Mene lopulliseen myymälään (mutisee hengityksen alla) ja anna hänen avata se sinulle. Muut ovet yhdistyvät tunneliin, joka voi olla hyödyllistä avata. Kun hän on vihdoin valmis, saat hänet seuraajaksi ja saat tehtäväpalkkion.

Selviytymistehtävä (Marcus - Ingleton): Tutki valtatietä

Palkinto: 20000 PP + seuraaja (Marcus)

Tavoite: Puhu Marcusille

Marcus on pyöräilijä, joka on törmännyt vanhaan jengiinsä. Hän haluaa vanhanaikaista takaisinmaksua tuhoamalla heidän pakettiautonsa täynnä salakuljetusta. Tartu ajoneuvoon ja räjäytä joitakin pakettiautoja.

Tavoite: Tuhoa pakettiautot (5)

Puomitykki ja muut räjähtävät aseet toimivat hyvin tähän tehtävään, koska pakettiautot ovat kaikki paikallaan, mutta tavallisesti elävien kuolleiden ympäröimänä. Niiden ampuminen kaukaa voi helpottaa Nickin elämää. Pakettiautot ovat hajallaan ympäriinsä, joten nopein lähestymistapa on saada ne kaikki yhteen suureen ympyrään. Kun lopullinen pakettiauto hajoaa, palaa pyörillesi ja etsi Marcus.

Tavoite: Puhu Marcusille

Marcus liittyy mielellään kanssasi, kun Nick palaa ja lähetyspalkintosi saadaan.

Selviytymistehtävä (Jose - Central City): Tutki vaatekauppaa

Palkinto: 20000 PP + seuraaja (Jose)

Tavoite: Puhu Joselle

Jose on turvakodin vieressä ja saattaa tuntua hieman oudolta. Tämä voi johtua siitä, että hän on kannibaali. Mutta älä huoli, hän syö vain kuolematonta lihaa. Enimmäkseen.

Tavoite: Anna Joselle lihapaloja (5)

Tämä voi olla todella helppo tehtävä, jos olet noutanut zombilihaa aikaisemmin, koska voit vain hypätä turvakotiin ja vetää viisi kappaletta kaapista. Jos ei, sinun on mentävä zombie -tappamiseen, kunnes yksi heistä pudottaa palan, ja palaa sitten turvakotiin ja kloonaa se. Kun kaikki viisi ovat Josein käsissä, hän liittyy sinuun ja saat tehtäväpalkkion.

Psykopaatti (Teddy - Sunset Hills): Tutki huvilaa

Palkinto: 40000 PP + kohde (aseistusavain)

Tavoite: Etsi Teddyn sijainti

Tämä psykopaatti on hieman erilainen kuin tavalliset. Hän ei ole verenhimoinen, vain uskomattoman laiska. Niin paljon, että jopa puhuminen Nickin kanssa on rasitusta. Ensimmäinen asia on selvittää, missä Teddy piiloutuu. Alemmalla tasolla on ovi, jossa on merkki, joten luultavasti siellä. Helikopterit eivät yleensä tee paljon vahinkoa, mutta saatat haluta tuhota ne ohitessasi, jotta ne eivät loksahda terveydellesi.

Tavoite: Poista suojapaneelit käytöstä

Huvilassa on hajallaan neljä turvapaneelia. Juokse heidän luokseen ja murskaa heidät, jotta Teddyn piilopaikan lukitus poistetaan käytöstä.

Tavoite: Puhu Teddylle

Suuntaa nyt avoimen oven läpi kohdataksesi Teddy. Myöhemmin Nick saa lähetyspalkinnon.

-------------------------------------------------- -------------------

Tavoite: Sisäänkirjautuminen Rhondan kanssa

Kun aika on kulunut, palaa Rhondalle ja hän kertoo sinulle, mitä kone tarvitsee. Loppuu myös luku.

Luvun palkinto: Attribuuttipisteet + kaavio (Blambow)