Cannas (Cirith Ungol)

Aikaraja tässä Bird of Prey -taitotapahtumassa näyttää erittäin tiukalta, ja teknisesti se on, mutta koska tarvitset joka tapauksessa vain yhden juoksun maalissa, älä hikoile sitä liikaa.

Pelisuunnitelma on sprintti torniin merkkisi kanssa, sitten hyppääminen pois ja käyttää Bird of Prey -tapahtumaa suorittamaan 7 urukia. Bonuksia varten sinun on varmistettava, että kolme näistä teloituksista on pääiskuja ja että olet valmis noin 36 sekunnissa.

Huomaa, että torni, jonka näet lähtöpisteestä, ei * ole * tavoitteesi- käytä sen sijaan haltiajuoksua juoksemaan todellista päämäärääsi. Näyttää siltä, ​​että aitojen ja esteiden ympäri juokseminen on hieman tehokkaampaa kuin hyppääminen niiden yli.

Hyppää tornin huipulle, hyppää sitten suoraan ylös ja ota Bird of Prey mukaan. Ajan hidas ominaisuus hidastaa myös ajastinta, joten jopa muutama sekunti riittää tehtävän suorittamiseen.

Anna itsellesi vain ylimääräinen millisekunti varmistaaksesi, että ensimmäiset laukauksesi ovat pääiskuja ja loput ovat pussissa.