VSP Quest 09 - Johdon ulkopuolella

TERÄKSEN BROTHERHOOD QUEST 09 - Langan ulkopuolella

Käynnistettiin pyytämällä Brotherhood Of Steelin apua tarinan 10 - The Molecular Level aikana. Alkaa, kun astut signaalin sieppaajan tasolle teleportoidaksesi instituuttiin.

Tavoite: Aseta verkkoskannerin holoteippi instituutin päätelaitteeseen

Kun olet viimeistelemässä tarinan 10 - Molekyylitaso, viimeisiä vaiheita saatuaan Ingramin ja veljeskunnan auttamaan sinua rakentamaan laitteen, seisot alustalla valmistautuessasi teleportoimaan instituuttiin. Kun näin tapahtuu, Ingram luovuttaa holoteipin ja pyytää, että käytät sitä instituutin verkon skannaamiseen ja palautat tiedot hänelle myöhemmin. Huh, olet poissa.

Kun materialisoit instituutin välityshuoneen sisällä, suoraan oviaukon edessä on konsolipankki, jonka keskellä on terminaali. Aseta verkkoskannerin holotape siihen ja valitse 'initiate network scan', kun vaihtoehto tulee näkyviin. Kun verkko on skannattu, poista teippi ja palaa terminaalista.

Tavoite: Anna holotape Ingramille

Edistä nyt tarina 11 - Institutionalisoitu, kunnes saat mahdollisuuden matkustaa nopeasti instituuttiin ja sieltä. Tämän avulla voit palata Bostonin lentokentälle ja Ingramiin luovuttaaksesi holotape ja suorittaaksesi tämän tehtävän.

Huomautus: Voit luovuttaa nauhan tulokset useille ryhmille (he kopioivat puolestasi), jolloin saat lisää vaihtoehtoja.