BoS Quest 05 - Shadow Of Steel

BROTHERHOD OF STEEL QUEST 05 - Shadow Of Steel

Käynnistyi Brotherhood of Steel -tehtävän aikana 04 - Semper Invicta

Tavoite: Raportti Paladin Danselle

Nyt kun olet virallisesti veljeskunnan jäsen, on aika mennä tapaamaan pomo. Danse on saanut käskyt, joista teidän molempien on ilmoitettava Prydwenille, joka on Bostonin lentokentän yllä kelluva massiivinen ilmalaiva. Puhu Danseen ja seuraa häntä poliisiaseman portaita pitkin katolle, jossa vertibird odottaa sinua molempia.

Tavoite: Nouse vertibirdiin

Kävele joutokäyntialueen kohdalle ja paina A/ X päästäksesi kyytiin. Sinut ryöstetään ladatun minipistoolin taakse. Se on pitkä lento, joten voit vapaasti ottaa tylsyytesi vihollisista, jotka näet vaeltelevan alla kaduilla (jos koneellasi on tarpeeksi virtaa niiden renderointiin). Varo vain ampumasta veljeskunnan liittolaisia ​​(vertibirds, partioita jne.), Koska Prydwenin sotilaat eivät pidä tällaisesta asiasta ja räjäyttävät sinut kasvoihin saapuessasi.

Tavoite: Osallistu keskusteluihin

Kun tulet ilmalaivan ohjaamoon, paina A/ X -painiketta uudelleen hypätäksesi ulos pystysuorasta. Muutaman askeleen päässä Lancer -kapteeni Kells on valmis vastaanottamaan teidät molemmat.

Tavoite: Puhu Lancer -kapteeni Kellsille

Puhu hänen kanssaan, niin te molemmat saatte uusia tilauksia Kellsin kanssa, jotka vahvistavat, että teille on annettu virallisesti ritari -asema vanhin Maxsonilta, tämän veljeskunnan osaston johtajalta. Kysy haluamiasi kysymyksiä ennen irtisanomista.

Tavoite: Osallistu vanhin Maxsonin osoitteeseen

Komentokanta on lähellä, yksinkertaisesti kävele merkityn oven eteen ja suuntaa sisään. Kun alueen vaihto päättyy, näet Maxsonin suoraan eteenpäin tikkaiden portaiden läpi. Kävele huoneeseen ja kuuntele, kun hän valaisee muita veljeskunnan jäseniä heidän tarkoituksestaan ​​Kansainyhteisössä.

Tavoite: Puhu vanhin Maxsonille

Kun puhe on päättynyt, sinulla on lyhyt keskustelu Maxsonin kanssa, joka kertoo sinulle uudesta tilasi ja sen mukana tulevasta uudesta kiiltävästä panssaripuvusta. No, ei todellakaan kiiltävä tai uusi. Mutta se on parempi kuin se, jonka sait aiemmin Vapauden museolta. Se löytyy pääkannelta (johon menemme pian) panssaripaikassa 3.

Tavoite: Raportti Paladin Danselle

(Valinnainen) Tavoite: Avaa henkilökohtainen säilytysastia

Maxson on määrännyt sinut tutustumaan laivan tärkeisiin ihmisiin, mutta on aika tavata ensin Danse. Seuraa merkkiä ja nouse portaita pääkannelle. Täällä näet eteisen, joka johtaa baariin. Käytämme sitä hetken kuluttua, mutta mene ensin oikealla olevan aukon läpi ja mene portaita ylös.

Oikealla oleva valaistu kerrossänky on sinun ja metallilaatikko on henkilökohtainen säilytysastiasi. Hanki se fuusioytimelle ja muille herkuille ja etsi myös sängyn vieressä olevasta vihreästä laukusta ilmaista ammusta ja muuta ryöstöä. Palaa nyt juuri käyttämiäsi portaita alas ja suuntaa käytävää pitkin tapaamaan Dansea baarin lähellä. Kun puhut hänen kanssaan, hän tarjoutuu seuraamaan sinua laivan ympäri, jos haluat. Hyväksy tai hylkää ja lopeta keskustelu, jotta tämä helppo tehtävä saadaan päätökseen.