AndaSeat Eagle 1400 arvostelu

Tarkistimme tyylikkään AndaSeat Eagle 1400:n nähdäksemme, onko se rahan arvoinen vai ei. Selvitä, tarvitsetko tätä pelipöytää suoraan tästä arvostelusta.

Tekijä:Samuel Stewart 4. syyskuuta 2021 21. huhtikuuta 2021 AndaSeat Eagle 1400 arvostelu

Bottom Line

Kaiken kaikkiaan AndaSeat Eagle 1400 on loistava ja kestävä pelipöytä, joka ei petä sinua. Se on mukava, sisältää paljon hyödyllisiä ominaisuuksia ja kestää pitkään.

4.6

Plussat:

  • Jatkettava takuu jopa 6 vuotta
  • Sen mukana tulee laadukas hiirimatto, joka auttaa estämään pöytää vahingoittamasta
  • Leveä tukijalka, joka varmistaa vakauden aina
  • Jalkapehmusteet tukevat myös epätasapainoisilla alueilla
  • Harvinainen, innovatiivinen rakennesuunnittelu täydelliseen ergonomiseen mukavuuteen

Miinukset:

  • Korkeus ei ole säädettävissä

Jos vietät paljon aikaa omaan pelituoli Kun pelaat suosikkivideopelejäsi, sinun on todellakin varustettava tilasi ihanteellisella pelipöydällä.

Sillä ei ole väliä, pelaatko huviksesi vai ammatina; upea pelipöytä antaa sinulle runsaasti tilaa pysy hyvin järjestettynä ja säilyttää tarkkuuden pelatessa .

Siksi, kun ostat seuraavaa pelipöytääsi, on tärkeää, että käytät aikaa tutkimiseen ja oikean päätöksen tekemiseen.

Katsotaanpa kattavasti AndaSeat Eagle 1400 tietokonepöytä , yksi markkinoiden suosituimmista pelipöydistä tällä hetkellä.

AndaSeat oli tunnettu kilpa-autojen valmistaja Mercedes Benzille ja BMW:lle. Yhtiö on tehnyt yhteistyötä joidenkin arvostettujen tuotemerkkien kanssa Esports alalla tuottaa laadukkaita pelimateriaaleja, mukaan lukien pelituolit ja pelipöydät.

SisällysluetteloNäytä

Koko ja muoto

AndaSeat Eagle 1400 arvostelu 1

Kun ostat pelipöytää, sinun on otettava huomioon kaksi tekijää: pöydän koko ja muoto varmistaaksesi, että se sopii tilaan.

Jos pelaat kahdella näytöllä, AndaSeat Eagle 1400 -tietokonepöytä on ihanteellinen valinta 55 (P) x 23 (L) näytöllään. Tämä tila on tarpeeksi suuri näytöille, näppäimistölle ja muille pelivälineille.

Ja jos se ei riitä:

Sen mukana tulee kuulokepidike, täysikokoinen hiirimatto, monitoiminen kaapelirasia sekä mukiteline.

Monien hyödyllisten ominaisuuksiensa lisäksi pöydän korkeus on 29, mikä on tietokonepöytien vakiokorkeus.

Suuren kokonsa ansiosta tämä pelipöytä soveltuu monikäyttöiseen käyttöön. Halusitpa sitten pelata, työskennellä tai vähän molempia, et voi mennä pieleen AndaSeat Eagle 1400 -tietokonepöydällä.

Mukavuus

AndaSeat Eagle 1400 tietokonepöytä

Kun pelaat, mukavuuden tulee olla ykkösprioriteettisi, sillä pelisessiot voivat helposti venyä tuntikausia kerrallaan. Tuolistasi sinun pelipöytä ja pelivarusteita, jokaisella niistä on tärkeä rooli mukavassa pelikokemuksessasi.

AndaSeat Eagle 1400 -tietokonepöydän kätevä muotoilu auttaa sinua pysymään järjestyksessä.

Kaapelinhallinnan säilytys ja kuulokepidike ovat lisäominaisuuksia, jotka auttavat vähentämään sotkua pöydälläsi, jotta voit keskittyä peliisi tai työhön.

Vakaat R-runkotelineet ja säädettävät jalkapehmusteet varmistavat, että pöytä pysyy tukevana myös epätasaisella alustalla. Heiluva pelipöytä ei voi tarjota sinulle mahtavaa pelikokemusta.

Kestävyys

AndaSeat Eagle 1400

Sivukuva

Pelipöytä on suhteellisen kallis laite. Tämän seurauksena sinun on harkittava kestävyyttä ja valittava markkinoiden pisimpään kestävä vaihtoehto.

Minkä tahansa tietokonepöydän kestävyys riippuu sen valmistuksessa käytetyistä materiaaleista ja siitä, kuinka hyvin ne on koottu.

AndaSeat Eagle 1400 -tietokonepöydässä on hiilikuitutekstillinen PB-pöytälevy, joka on tyylikäs ja kestävä.

Tämä toppi on luistamaton ja kulutusta kestävä ja siksi täydellinen pinta pelihiirille.

Mutta tässä kicker:

Tämä pelipöytä päihittää useimmat kilpailijansa innovatiivisen rakennesuunnittelunsa ansiosta. Sen rungot on karkaistu teräsrungolla ja kiinteytetty tukevalla kantavalla.

Laakeri tekee siitä vakaamman, mikä antaa pelaajille enemmän tarkkuutta.

Siinä on kestävät metalliset R-runko-jalat, jotka kestävät mukavasti jopa 330 paunan painon.

Rahan arvo

AndaSeat Eagle 1400 laatikon sisällä

Laatikon sisällä

AndaSeat Eagle 1400 -tietokonepöytä on yksi AndaSeatin suosituimmista malleista sen jälkeen, kun se liittyi Esports-alaan.

Saat uskomattoman vastineen rahoillesi leveän pinnan, hiilikuiturakenteen ja muiden kestävien materiaalien ansiosta.

Lisäominaisuudet, kuten monitoiminen kaapelikotelo, kuulokekoukku ja mukiteline, ovat loistava lisä. Nämä varmistavat, että nautit sujuvasta ja pitkäkestoisesta pelikokemuksesta.

AndaSeat takaa asiakkaille laadukkaat tuotteet tarjoamalla elinikäisen takuun teräksisille R-runkoisille jaloille. Muilla osilla on 2 vuoden takuu.

Hullu osa?

Voit pidentää takuusi yhteensä 6 vuoteen AD Caren kautta. Sinun tarvitsee vain ottaa upea kuva tietokonepöytäsi kokoonpanosta ja julkaista se Twitterissä, Facebookissa, Instagramissa, Redditissä, Twitchissä tai YouTubessa #AndaSeatilla.

Kopioi viestin URL-osoite, lähetä tiedot osoitteeseen AndaSeat tukisähköpostiin ja odota vahvistussähköpostia 5 työpäivän kuluessa.

Johtopäätös

Yhteenvetona, AndaSeat Eagle 1400 tietokonepöytä on yksi parhaista ja kestävimmistä pelipöydistä, mitä voit saada.

Siksi se on sopiva vaihtoehto monikäyttöiseen käyttöön. Halusitpa sitten työskennellä tai pelata tällä pelipöydällä, se ei petä sinua.

Tilavan ja innovatiivisen suunnittelun ansiosta pysyt helposti järjestyksessä ja tuottavasti. Hiilikuiturakenne on houkutteleva ja kulutusta kestävä, joten se kestää mitä tahansa pelihiirtä.

Tämä pelitietokone on ihanteellinen korkeus jokaiselle tietokoneen käyttäjälle. Tämä riippuu kuitenkin pelituolisi joustavuudesta, koska et voi säätää tuolin korkeutta AndaSeat Eagle 1400 tietokonepöytä .

Ei ole juuri mitään vikoja, jotka voisivat estää sinua hankkimasta tätä pelipöytää. Se on täydellinen koko ja laatu kaikille tavallisille sekä ammattipelaajille.

Saatat myös pitää näistä