Toimi I: Alku

Keräilykohteita tällä tasolla: 6

Kun avausleikkaus on päättynyt, olet Marius Tituksen sandaalisissa jaloissa. Ennen kuin sinulla on edes mahdollisuus orientoitua, ensimmäinen kirvestä käyttävä vihollinen sotilas kilpailee sinua kohti suunnittelemalla pääsi. Onneksi aika pysähtyy ja lyhyt opetusohjelmien sarja tulee näkyviin. Näitä ovat: taipuminen (A), työntöhyökkäykset (Y), miekkahyökkäykset (X) ja suoritustyyppien valitseminen (D-pad). On myös johdanto suorituksiin heti suoritustyypin valitsemisen jälkeen. Suorittaessaan suoritusta vihollinen hehkuu väriä, joka vastaa painettavaa painiketta. Kun olet ottanut alas ensimmäisen kirveenheittäjäsi, älä rentoudu vielä, sillä lähistöllä on vielä neljä muuta. Käytä opetusohjelman tekniikoita, eivätkä ne saisi aiheuttaa suurta uhkaa (älä unohda A -painiketta kääntääksesi).

Tavoite: Rikkoa barbaarimaksu

Juokse seinää pitkin ja kiipeä pientä barrikadia pitkin (vasemmalla on [Scroll 01/27]), siellä on toinen joukko barbaareja odottamassa, mutta muutamia asioita sinun tulee pitää silmällä kääntyessäsi pois . Piiritysportaat asetetaan ajoittain seinää vasten, voit helposti potkia ne alas siirtymällä niiden lähelle ja hyökkäämällä, mikä voi hidastaa ja / tai estää saapuvia barbaarivahvistuksia. Toinen asia, joka on otettava huomioon, on palkki oikeassa yläkulmassa. Tämä kuvastaa roomalaisten puolustuksen vahvuutta ja sitä, miten puolellasi menee. Kun olet puhdistanut neljä barbaaria ja jatkanut muuria pitkin, saatat huomata, että edessä on suuri joukko vihollisia. Onneksi tämä ongelma poistetaan melko äkillisesti tonnilla kiviä, jotka lentävät suurella nopeudella.

Kaksi jäljellä olevasta barbaarista kääntyy ympäri ja sitoutuu sinuun samanaikaisesti, joten käytä tätä harjoitteluna useiden vihollisen heilujen käsittelyyn kerralla. Jos olet pelannut jotain Batman -pelejä (turvapaikka, kaupunki tai alkuperä) tai jopa Assassins Creed, sinun tulee tottua harhauttavaan ja hyökkäävään vauhtiin hyvin nopeasti, koska taistelun kulku ja tyyli ovat hyvin samankaltaisia. Kun toinen hyökkääjä on laskenut alas, käske joukkojasi päästää irti nuolia (tämä voidaan tehdä joko LB: llä tai kutsumalla Kinectin äänikomento).

Tavoite: Järjestää puolustusmuodostelmia

Kun olet saavuttanut liittolaislinjat, saat tietoa saatavilla olevista yksiköistä, mutta heidät kerätään (melko satunnaisesti) hallitsemaan Skorpionin raskasta ballistaa. Käytä RT: tä tämän sota -aseen kohdistamiseen ja vapauttamiseen. Skorpionilla on erittäin nopea tulinopeus, joten älä pelkää suihkuttaa jokaista vihollista, jonka näet. Räjähdyksen aikana sinulle ilmoitetaan, että sinun on määrättävä jousimiehet tukemaan maavoimia ampumalla volley hyökkääjiä kohti. Onneksi voit pitää LB -näppäintä painettuna samalla, kun ampuu Skorpionin kanssa (miten se on moniajo?). Voit myös ampua lähellä olevia keltaisia ​​ruukkuja tulvimaan alueen tulella, pysäyttämällä hyökkäävän voiman radalle lyhyeksi ajaksi. Tämän jakson aikana sinun on myös käsiteltävä muutamia vihollisen jousimiesryhmiä. Näillä kavereilla on oltava kuoleman toive, koska he seisovat aina räjähtävien tynnyrien vieressä. Puomi ja jatka jalkaväen ampumista. Jatka käskyjen soittamista ja lähimpien vihollisten käsittelyä ja katapultti -iskun jälkeen olet jälleen jaloillasi.

Tavoite: Astu palatsiin

Kun olet noussut jaloillesi, sinulle ilmoitetaan, että voit ostaa ensimmäisen päivityksen. Taitotasostasi ja pelin vaikeusasteesta riippuen saatat haluta harkita joitakin terveysparannuksia (tehdä sinusta kestävämpiä) tai XP -bonusta (erittäin hyödyllinen pitkällä aikavälillä, koska sen avulla voit saavuttaa uudet päivitystasot nopeammin ). Ennen kuin menet merkityn oviaukon läpi, etsi vasemmalta [Vista 01/21].

Tavoite: Saattakaa keisari holviin

Nero juoksee suoraan eteenpäin ennen kuin pysähtyy hehkuvaan oveen. Ennen kuin avaat sen hänelle, katso taaksepäin viimeiseen oviaukkoon, jonka kautta lähdit katsomaan [Chronicle 01/42]. Näyttää siltä, ​​että näet ensin, mitä oven toisella puolella on.

Tavoite: Tyhjennä polku holviin

Heti kun astut huoneeseen, käänny oikealle ja seuraa parveketta, kunnes löydät [Chronicle 02/42] ja edelleen [Vista 02/21]. Huoneen toisella puolella vasenta portaikkoa ylöspäin on toinen [Chronicle 03/42]. Nyt kerättävät tasot ovat valmiit, tässä asiat voivat alkaa hiukan ylivoimaiseksi, jos et ole vielä saanut taistelua hallintaan. Avaat uuden suoritustyypin ennen portaiden laskeutumista. Tämä lisää XP: tä, jonka saat vihollisten teloittamisesta, ja on tukipilari aina, kun et tarvitse terveyttä. Alla olevassa kerroksessa on kuusi tai seitsemän vihollista. Onneksi eloon jääneet legioonalaiset häiritsevät joitakin heistä, joten sinun ei tarvitse taistella niitä kaikkia kerralla. Keskity puolustukseen tässä taistelussa, ohjaa kaikki mahdolliset osumat ja hyökkää vain yhtä vihollista vastaan ​​kerrallaan saadaksesi hänet nopeasti toteutettavaksi. Jos tarvitset terveydenvaihtoa terveydenhoitotuotantoon, mutta jos pidät puolustuksesi vahvana, sinun ei tarvitse terveyttä täällä.

TARKISTUSPISTE

Tavoite: Tapa barbaarinen sotapäällikkö

Rehellisesti sanottuna tämä vihollinen ei ole paljon vaarallisempi kuin tavalliset viholliset. Hänen tulinen ase saattaa näyttää uhkaavalta, mutta jos se ei osu sinuun, se on hyödytön. Peli osoittaa täällä väistymispainikkeen, ja on erittäin hyvä aika oppia käyttämään sitä. Aloita hankkimalla väistyksen ajoitus ja käytä sitä välttääksesi hyökkäykset ja hyödyntää sen tarjoama avaus. Vain heiluu
miekallasi tarkoittaa, että saat vain kaksi hyökkäystä joka kerta, kun taas jos sekoitat yhdistelmäsi kilven bashiin, voit saada jopa viisi osumaa. Monipuolisuus on elämän mauste, joten mausta se voittaaksesi sotapäällikön nopeasti. Noin kaksikymmentä-kaksikymmentäviisi osumaa sotapäällikkö kaatuu. Näin ensimmäinen taso päättyy.